Merhabalar Ankara şehir hastanesinde 13 gündür yatıyorum erken doğum riskimden dolayı şuan 22+4 haftalık hamileyim buraya geldiğim ilk gün doğum kanalında ve rahim ağzında açıklığım olduğunu söylediler sürekli muayene oldum ve poş vajende diyorlar yani bebeğin su kesesinin yarısı dışarı çıkmış üstelik rahim ağzında da 3 cm açıklığım var serklaj ya da başka bir tedavi uygulanamıyorum dikiş atılırsa bebeğin su kesesi direk patlarmış diğer bir tedavi var halka tedavisi diyorlar onu da bebeğin su kesesi dışarda olduğu için takamıyorlar. Keseden su alıp sonra keseyi geri yukarı çekip dikiş atmayı deniyceklerdi ama kese fazla çıkmış o yüzden işlem yapamıyorlar ama her gece dedikleri tek şey bu gece suyun gelir kanaman gelir bizi en ufak ağrında sancında uyar bak diyorlar ama kaç gün oldu hiç agrım sızım yok kanamam yok suyum gelmiyor gerçi bu gelmiyceği anlamına gelmez ama günlerdir sadece yatıp her an doguracakmışım psikolojisiyle sadece beklemek insanı yıpratıyor bu durumu yaşayan var mı ya da bu duruma tedavi uygulayabilicek bildiğiniz iyi bir doktor falan ? Buradaki doktorlar da elbette iyiler yapılacak birşey de olsa mutlaka yaparlar ama gelen doktorların ağırlığı hep asistan o yüzden bu zamana kadar daha 1 kere prof gördüm o da bakıp çıktı