Ceress yikikamazonlu ben sordum 16. Haftadan sonra izin vericem şuan sakın boyama dedi. Sabırsızlıkla Bekliyorum son 3 haftam 🙈
Plllvr111 yikikamazonlu 25+6’dayız doktorum hala izin vermiyor gebelik süresince kesinlikle boyatma dedi
incitanem16 Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce kuaföre gidip ombre yaptırmıştım çok şükür birşey olmadı doktor şuanda iyi olduğunu söylüyor ☺️
Petyynut Benim doktorum da 16.haftadan sonra izin verdi ama ilk 3 ay önermiyorlardı ben 23.haftamda bitkiselle boyadım rengin yansımasını sevemedim bir daha boyamadım o yüzden
Ceress yikikamazonlu ilk 3-4 ay kimse önermiyor 16dan sonra 4 ay doluyor ondan mütevellit iizin verecek diye düşünüyorum :)
aybuke-1402 28 haftalık gebeyim ama kuaförm boyamam diyor doktorum doğal organik boyalarla boyayabilirsin diyor ben doğumdan sonrasına karar verdim riske atmamak için
Petyynut yikikamazonlu hayır bitkisel olunca dip vs fark etmiyor zaten koku yok saç derisinden bebeğe bir şey geçtiğinin kanıtı da yok ben tamamen içim rahat etsin diye 23.haftaya kadar bekledim ama bitkisel olduğu için pek etki etmedi boya benim beyazım maalesef çok 1-2 haftada beyazlarım yine çıktı o yüzden boyamadım bir daha
Alinnnss Hiçbir boya bitkisel dese de değil çünkü netice de hepsi kimyasal kına yapıyorsanız o başka😬