Gunes00mavi Şehir hastanesi nde sezeryanla doğum yapicam İnşallah Yapanlar bilgi verebilirmi belden uyusturlmak istyorum Epidural mi uygulaniyor spinal mi
Halime0638 Gunes00mavi peki nasil sezeryana karar verdiniz acaba bende orda istiyorum da merak ediyorum çatı muayenesi kacta yapılıyor ne oluyor neye gore sezeryan deniyo cevaplayabilirmisin acaba
Gunes00mavi Halime0638 ben çatı muaynesi falan olmadım bebegimin baş çapı büyük dendi normal doğum olmaz ve özel hastaneydi direk sezeryan doğuma alındım çokta güzel gecdi.
Halime0638 Gunes00mavi ama başlık Ankara şehir hastanesi ve ilk yorumunda sehir hastanesinde sezeryanla dogum yapicam demissin şimdi özel de dogurdum diyorsun anlamadım ben
Gunes00mavi Halime0638 evet bu ikinci doğumum çünkü ilkini özelde yapmışdm devlet hastanesi de aynı mı diye merak ettim
Halime0638 Gunes00mavi kiz bende sana diyorum ki devlette şimdi sezeryan olcan ya doktor buna nasil karar verdi sebebi ne yani normalde devlet sebep olmadan sezeryan yapmıyor bende orda yapmayi istiyorum ne oldu da sezeryana tamam dediler onu ogrenmeye çalışıyorum senden