kizannesi_1004 Kızlar sipariş verdim yarin gelir galiba ama trendyoldan yorumlari okudum siyah rengi çok kötü tüy felan topluyor yazmışlar hep kaliplarina çok dar demişler moralim bozuldu her şeye çok masraf yaptik zaten pijamalar da uyguna gelsin dedim ama sizden alan oldu mu nasıl çıktı özellikle siyah alan varsa
kadifemsii kizannesi_1004 beğenmezseniz iade edin. Ben siyah inciden siyah bi takım almıştım düğmeli kıl ve ayak bileklerinde kırmızı şerit olanı. Evet kalıpları biraz dar büyük almakta fayda var ama tüy toplama falan olmadı hala aldığım zamanki gibi 2 yıl olacak neredeyse
mathildaa kizannesi_1004 ben bi takim almistim hastane için herkes 2 takim al yazmis diye bi tanede siyahinxiden siparis verdim. Bende bekliyorum bakalım yarın falan gelir herhalde
annembabam kizannesi_1004 ben de aldım , hatta kasım indiriminden aldığım ilk şeydi 69.9 a .👏🏼 Lacivert bordo şeritli önden bağlamalı m beden . Ben su an 7. Ayın içindeyim 173 boy 58 kg un hastanede doğum sonrası ve ev kullanımı icin tedarik ettim . Denedim Yıkadım ütüledim kaldırdım . Bana dar gelmedi , bir anda xs bedenden l bedene çıkmak ürkütücü olur bedenim bari m Dİye m almıştım 🌸lakin evet saç cekiyor gibi ama parasını kat be kat hak ediyor . Penye kumaş güzel ürün f/p yerinde . 🌟
Fatmacmen Bugün teslim edildi siyahinciden aldığım siyah pijama takımı. 73 kiloyum xl beden aldım göbeğime tam oturdu. Yani kalıpların bir tık dar olduğu aşikar. Ama tüylenme hakkında yorum yapamam henüz kullanmadım
Btltncy Ben paçaları şeritli olani aldim, yumuşacık dokusu var , yıkadım bir defa bir sey olmadı, sadece kalıpları bir tik dar , dogumdan sonra için aldim zaten
kizannesi_1004 Btltncy oh çok sevindim valla xl kalmamıştı yoksa alirdim evdeki düğmeli bi pijamamı denedim m beden salaş durmuyor tam oluyordu ben de dedim l iyi olur o zaman aldım gitti insallah dar olmaz
mathildaa kizannesi_1004 geldi biraz önce kumaşı iyi fena değil. Birazcık soluk rengi oyle kopkoyu siyah degil. L beden aldim ben kolları azıcık kısa kaldi ama boyum uzun. Alınır yani kötü değil aman aman mukemmelde değil
Ay_parcasi Trenyoldan siyah inci önden düğmeli lacivert aldım gecelikde zaten hep 1 beden büyük alırım yıkadım yeri çok guzel çıktı begenmesseniz iade edersiniz sorun yapmayın canıniz sagolsn 😊
Ay_parcasi kizannesi_1004 boyum 1.57 kilom gebelikten ötürü 75😅 L beden aldim gayet iyi oldu parasına göre yerini de beğendim aynısı buralar da 100 den aşağı değil ben indirmle 70 aldım galiba trenyoldan 2 yada 3 hafta oldu alalı👍
Eri9999 Bende dogum için önden düğmeli siyah beyaz şeritli olanı aldım kalıbları biraz dar ama kumaşı duruşu güzel tüylenme vs yaparmı bilmem ama esnek Bi kumaş tüylenme yapacağını sanmam
kizannesi_1004 Ay_parcasi ayyy beni sevindirdiniz ya ben de 1.56-157 yim şuan kilom 65 8.aydayım zaten taş çatlasa 70 olurum hadi 75 olsam bana da olur demekki çok sevindiiim