Guzellerbebek Bi oglusum var onda cinsiyeti net gormustum ama bunda asagi dogru cikintisi vardi erkek.dedi tekrar gidecem insallah bide kizim olur
superrmomy Guzellerbebek erkekten kıza pek değişmiyor ama kızdan erkeğe yanılma payı daha çok oluyormus. Bize de ilk kız dediler sonra erkek olduğunu kesin bir şekilde öğrendik.
Omerhatice Guzellerbebek bende 12 de oğlan dediler 17 de ve 24 de kiz dediler Ve şimdi 5 aylık bi kizim var ☺
Omerhatice Guzellerbebek Rabbım hayirlisiysa 2 meyveyide tattirsin inşallah canm Benimde 3 yaşında oglum 5 aylık kizim var ikisi birbirinden güzel 🌼
Guzellerbebek Poncikannesii insallah benimde oyle olur bebegimin cikintisi popo tarafina dogruydu ama ilk bebegimde gordugum gibi pipiye benzemiyordu o yuzden biraz olsun umudum var
superrmomy Mervemikmer99 12 de kız dediler, 15. Haftada kesin olmamakla beraber erkek dediler, 17 haftada kesin erkek olduğunu söylediler canım.
Beray Poncikannesii nasil oluyor yaa surekli gitmefinozmi kontrole birde tecrubeli doktor kotdonla pipiyi ayirt ediyo nasil olmafi ben uc ayri doktora gittim ucude erkek dedi en son 16 da gittim acaba erkege benziyo demos olabilirlermi yada