makbus33 Kızlar İnstagramda bir kaç sayfa var bu sayfalardan alışveriş yapan oldu mu aranızda ? Kapıda ödeme yok ve fiyatlar baya yüksek yardımcı olur musunuz güvenilir sayfalar mı acaba? -hobidik -Hello.baby.collection -pamukbebe -buyukmutluluklarbutigi
MMmerve_ makbus33 anne_kalbi_elimde var ınstagramda bende orda yaptırdım hatta ünlülere fenomenlerede yapmıslar guvenılır pahalıda degıl
Hlm_aydn61 makbus33 bebegon cok cok uygun cok kaliteli süper 200 TL ve 12 parça süper cok kaliteli indirim
Omerhatice makbus33 mucizeminikler sayfasına yaptırdım ben 70 tl idi tulum eldiven şapka 3 4 gün içinde elime ulaştı tamda istediğim gibiydi ürünler ☺
Selindrellaa Omerhatice yıkadınız mı peki? Yazının geçme gibi bir durumu yok değil mi? Ve kumaşı nasıl? İnstagramda gördüğüm sayfalar arasında en güzeli ve uygunu o gibi duruyo da ilerde ben de yaptırmak istiyorum
Btss makbus33 ekinbaby_wedding bunların tasarımları çok şık ve sade nakışlı iş yapıyorlar. Ben Tuğba kuğudan yaptırdım baskı benimki. Hiç bir sıkıntı yaşamadım Tuğba kuğudan. Ama ekin baby de de yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Omerhatice Selindrellaa evet yıkadım hatta bana ilk aldığımda elde yikamayin solma yapabilir dediler Ama 3 yaşında oglum var o yastığa cikolata sürdü elde yıkadım geçmedi ve makineye attm mecbur ama hiç solma yapmadı ayni kaldı.. yazılarda baski şeklinde o yüzden kalkma gibi bisey olmafi he tabi 5 6 yıkamadan sonra illa solma yapabilir okadari normaldir.. hala canlılığını koruyor yani ☺
Selindrellaa Omerhatice zaten 2 3 defa anca giyebiliyor yeni doğan diye değil mi? İlk sefer önemli onda sıkıntı olmasın yeter bence 😊 teşekkür ederim cevabınız için 🙏