UmayGul Yarın sabah hastaneye yatisim var hem korkuyorum hem uzuluyorum hem heyecanliyim bizim son gecemiz ne hissedecegimi bilmiyorum paylasmak istedim ☺️🥰
Cansuada24 UmayGul Allah yardımcın olsun bebişini sag salim kucagına alırsın insallah korkma panik yapma son saatler aynı bedende ve yarın yanında insallah 🙏💖
Aycnnn UmayGul benimde aynı sabah yatışım var 9da doğum ne hissetmem gerekiyor yada nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum şuan resmen ruh gibiyim 🤣
UmayGul Cansuada24 Amin insallah cok tesekkur ederim💙🙏 karnimda olmasina alistim bir yanim uzuluyor ama bir yandan kucagimda olacak mutluyum o karisik ki🥰
Kerem_mom Ayyy şuan kendimi senin yerine koydum aşırı heyecanlandım benimde 22 gün var 😀😁 heyecan ve korku karışık inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun
Lilyum_0 UmayGul bizim de son gecemiz. Heyecan, stres, korku birbirine karıştı. Yarın benle birlikte birçok kadının benzer şeyler yaşayacağını düşünmek biraz olsun rahatlatıyor. Umarım sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza.
Ay_parcasi Lilyum_0 Bizimde son gecemiz yarın sabah yatisim var Epidural SEZERYAN olacağım dualarınızı bekliyorum arkadaşlar inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz 🤲🤲🤲birbirine dua edelim inşallah 😊ilk sezeryan genel olmustu bunda belden uyuşma olacak aradan 7yil geçti korku heyecan stres var 😭
Hulya0621 Ay_parcasi hayırlısı ile olur inşallah. Sezeryan dan sonra bana da anlatır mısınız süreci benim de ilk gebeliğim 15 gün sonra bende olucam sezeryan tecrübelerinizi bekliyorum 🥰