runigves rabiamustafa malesef çok heyecanlıyım ve merak ediyorum bende. En son 28 haftalıkken gittim 1200gr dı kilosu. 32+4de kontrolum var 😊
rabiamustafa runigves sonlara doğru birden kilo alabilceğini söylemişti doktorum ama bnde bukadar beklemiyodum sağlıklı olsunlarda kilo hiç önemlimdeil gözümüz gbi bakarız zaten😊
Rmys09 runigves 29 olucaz birazdan. Bir çanta kıyafeti var yok, biz de öyle bekliyoruz ama neyi 😂 erkenden hazırlamışsınız çok iyi yapmışsınız 💖💖
Elifmeht61 33+0 kıyafetler yıkanıp ütülendi geri kalan herşey alındı hatta doğum fotoğrafçısı herşey ayarlandı ama nedense elim doğum çantasını hazırlamaya gitmiyor, orta boy valiz kullanıcam herşey hazır ama hazırlayamıyorum psikolojik mi nedir anlamadım
Anne8484 runigves iyi yapmışsın ben de 30 da hazırladım bak34+4 idi dun yatış verdiler bir gece bütün çamaşırlar makinedeydi ve eşim hastane çantamdaki pijama takımını aldı geldi
Ecekoraymom1722 runigves aman bacım sabret daha çok erken erken doğarsa Allah korusun çeken bilir rabbim sağ salim zamanında kuacağına almayı nasip etsin bebeğimi kuveze koyup o hastaneden eli boş taburcu olmak ne demek en iyi yaşayan bilir Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🤲🥰
runigves Ecekoraymom1722 ilk kızımda aynı bunları yaşadım. 32 haftalık doğdu kızım. 1.880gr 45 cm doğdu. Küvezde yattı bir hafta kilo alımı ve ciğer gelişimi normal olduğu için çıkış yaptık. Yoksa daha yatardı bebeğim 😥 belki de o yüzdendir ki erken hazırladım valizi. Piskolojik olabilir 🤷🏻♀️
Ecekoraymom1722 runigves benim kızım da erken doğdu 32 haftalık 1400 gr 38 santım 42 gün kaldı kuvezde rabbim birdaha yaşatmasın sağ salim zamanında doğsun inşallah bende çok tedirgin oluyorum oğlum da erken doğucak diye rabbim en güzelini bilirinşallah zamanımda kavuşmayı nasip eder aynı haftadayız şuan bende 30 haftalık hamileyim kazasız kavuşalım inşallah 🥰