Şuan 36 yaşındayım bebeğimi dogum yaptığımda 37 yaşında olacağım bugün ikili tarama sonucum orta riskli çıktı ama ultrasonda bir anormallik görülmedi. Fetal DNA testi önerdi doktor ama ben bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum o yüzden bu testi yaptirmayacagim büyük ihtimal. Ama bütün hamileliğim zehir olmasın diye perinatologa mi gorunsem acaba doğru sonuca ulaşır miyim daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yazabilirler mi tavsiyelerini? Bu arada eşimle aynı fikirde değiliz eğer fetal DNA testi yaptirirsak ve sonuç olumsuz olursa aldirsak mi ki diyor bende kızıyorum ama şöyle savunuyor fikrini yaşımız çok da küçük değil ne kadar daha yaşayacağız biz ölünce mesela 30 yıl sonra kim bakacak devlet korumasında mi olacak hayatla tek başına birakacaksin buna gönlün razı olur mu diyor. Gerçi yarına çıkacağımızın garantisi yok ama insan her ihtimali değerlendiriyor. 20 li yaşlarda olsak böyle dusunmem diyor. Bende ne yapariz diye düşündüm kardeşim benden 11 yaş küçük ona emanet ederim bakar diye bir çözüm buldum kendi kendime. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne olursa olsun doguracagim eşim ne derse desin.