Deletedmom16362 miranbeyinmothersi Ben de ilk gebelikte kanama yasamistim 20li haftalarda ve cok korkmustum. Dogumdan sonra inanamadim bi süre benim mi falan diye. Neden hissedemiyorum diye çok agladim ama neyseki hallettim. Bazılarına sizinki gibi ogrendigi anda,Bazılarına sonradan yükleniyor bu duygu🤗
Glser Deletedmom16362 16 gün kuvezde kaldi sonra 3. Gün hemşireler emzirme için beni çağırdı kucağıma verdiler göğsüme koydular başını kaldırdı sanki tabiyormus gibi yüzüme bakıyordu ozaman
Glser Deletedmom16362 kesinliklesonraki gün gittiğimde o gece çok ağlamış hemşireler konuşurken kapıda bekliyordum annesini aradı gece çok ağladı dedi hemen kucağıma verdiler neyseki geride kaldı o gunler oğlum abi olucak Allah’ın izniyle
esmir Deletedmom16362 kızım 1 aylıkken boğmaca hastalığı kapmıştı çok feci öksürüyordu bir hafta hastanede kaldık ozaman canım yanınca hissettim çok şükür iyileşti şimdi 5 yaşında ve ikinci kızımı bekliyorum 🥰
2anneoluyorum Deletedmom16362 adetim gecikti test yapınca 😅 ama en çok kusma döneminde onun için şimdiden neler çekiyorum diye ilk doğumum biraz zor olmuştu bidaha hiç çocuk yapmam sanıyordum ama 3.5 sene sonra tekrar istedik rabbim çok şükür yine nasip etti heycanla kızımı da kucağıma almayı bekliyorum
srslmky 4+5 günlükken çamaşırımda leke görüp korkudan ağlayınca anladım… Kendim için korkmadım, ona bir şey oluyor diye aklım çıktı miniğim benim..
Civcivinannesi1 Deletedmom16362 Alışveriş yapacağım zaman kendime değilde oğluma hep gözüm bir şeyler aradığında 🥺❤
bbbusrra-1 Deletedmom16362 ufak bir kaza geçirdim o an sadece bebeğimi düşündüm dedim sanırım ben artık anneyim♥️🕊
Bekledimdegelmedin Düşük tehditim vardı 3 hafta yattım fitillerle iğnelerle. Sonraki doktor randevusunda kalp sesini duyunca çok ağlamıştım o zaman hissettim
Feyzabeyoglu Korona olabilir miyim fikriyle bi tek onu düşündüğümde hissettim Onu düşündüğüm zaman hareket ettiğinde hissediyorum Karnıma kocaman sarılıyorum sıcak bi his geliyo içime sonrasında ❤️ Ömrüm boyunca kopmak istemiyorsun sonra ondan
Bsr_dalli Deletedmom16362 valla ben grip ölmüştüm bir ara o zaman karnımdaki bebeğiminde hasta olacağını zannettim o smn hissetmiştim anne olduğunu daha doğmadan düşünüyoruz 😍🤲🏻
Dyg61 Deletedmom16362 oğlum çok sorunsuz bir bebekti yemesi gazı uykusu bana hiç zorluk çıkarmamıştı ama ilk dişini çıkaracağı zaman çok ateşlendi bir türlü düşüremedik susmuyordu hep ağlıyordu gece 4 de acile götürdük kan almaları gerekti o an çok çaresiz hissettim kendimi yanında duramadım hastanenin bahçesinde ağlamaya başladım o an en derin annelik duygusunu yaşadım
Azranasip Tontisimin tekmelerini her hissettiğimde anne olduğumu hissetim kalbini dinlediğimde De aynı şekilde Sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🤰🏻💝🌺
yildizerdogan Deletedmom16362 ben ilk gebelik testini rüyamda eşimle tekrar evlendiğimi görüp anlamına bakarak test yaptırdım pozitif çıktı ❤️ Annelik duygusunu ilk andan beri yaşıyorum ama ultrason da su içtiğini gördük o an bu işte benim kızım dedim 🥰 dün gecede tekmesini hissettim ilk defa şuan elim karnımda bir daha tekme atmasını bekliyorum. İlk andan beri analığı yaşıyorum sanırım 😂😂😂
Miniqimm160821 Deletedmom16362 ilk kalp atışında kalbimde bi sızı oldu bide Birgün çok acıktım karnımda minik minik kıpırtı tepkisi işte o zaman dedim annesin kızım sen bebeğin aç çabuk ol diye ağlamıştım akşam hatta eşime de ben iyi bi anne olacak mıyım diye 🥺
Esila75 Antalyaya tatile gitmiştik oradan denizliye gezmeye gittiğimizde adetim bir gün geçince kan testi yaptırdım hemen zaten çok istiyorduk rabbimde nasip etti çok şükür allah tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah ☺️