Deryagultugce Kızlar 32+2 haftalık hamileyim karnimda kasıklarımda ağrı var çok ağır değil ama bütün gün vardı ara ara çok az akıntı neden oluyo yaşayan varmı bir sıkıntı yaratır mı bir hafta sonra kontrolüm var erkenmi gitsem
biroglanannesii Deryagultugce Bende 26 haftalık hamileyim söylediğin şeyler bendede var birazdan acile gideceğim
Deryagultugce biroglanannesii banada dönüş yaparmisin doktor ne digcek neden bu şekilde oluyormuş dige
Ley-24 biroglanannesii aynı belirtiler bendede mevcut 26+3 günlük hamileyim doktordan sonra buraya yazarmisiniz ne dediğini acaba
biroglanannesii Ley-24 işim daha yeni bitti nst ye bağladılar sancı vs yok çok şükür . Ultrasonla rahim duvarına falan bakıldı oda iyi . Vajinal akıntım olduğu için o ağrı yapıyormuş enfeksiyon yani
Asumanerva 33 haftalık gebeyim.bendede var aynı sorunlar ve aşırı dercede rahimimde ağrı var napsam bilemedim 😞
Deryagultugce Asumanerva geçer inşallah doktora gide biliyorsanız gidin benim kontrolum çok yakın diğe gitmiyorum evim hataneye çok uzak o oda var tabi hastaneye giditmek 2 saat suruyo