Gul6767 eğer raporunuz kadın doğum tarafından sadece tedbir amaçlı çıkarıldıysa katılım payı alınıyor. Bunun anlamı şu sizde tespit edilmiş bir sorun yok sadece doktorunuz geçmiş bilgilerinize, öngörüsüne dayanarak veriyor. Eğer genetik kan panelinde pıhtılaşma çıktıysa ve testi özellikle devlette yaptırdıysanız size tam rapor verilmek zorunda. İster hemataloji, ister dahiliye, ister kadın doğum yazsın fark ödemezsiniz. Bu kan paneli sonucu sisteme kayıt ediliyor ve rapor 1 yıllık ücretsiz şeklinde onaylanıyor. Ben clexan 0,6 kullanıyorum. Bir kutuda 2 tane çıkar kutusuda 30 TL civarında. Ben her yazdırmaya 45 kutu alıyorum ve daha bir kere bile fark ödemedim. Öncelikle elinizde kan pıhtılaşmanın genetik olduğunu gösteren bir rapor varsa bu raporla ister özel, ister devlet dahiliyeye giderseniz raporunuz düzeltilip ücretsiz alabilirsiniz. Bir arkadaşımın başına geldi kadın doğum raporun kodunu yanlış girdiği için başta ücretli alıyordu. Daha sonra dahiliye gerekli düzeltmeyi yaptı ve ücretsiz almaya başladı.