kardelenakyoll Kızlar beş haftalık hamileyim aşırı iştahım arttı herşeyi yemek istiyorum. Acıkınca yemezsem hemen şekerim düşüyo. Bu hep böyle gidicek mi yoksa normale döner mi? Bunu yaşayan var mı? Yada ne yapabilirim akıl verin lütfenn
Bbbs kardelenakyoll Bende öyleydim…:),ilk haftalar ne yere yiyeyim karnım bir an da bomboş gibi oluyoduu…sonra bir ara normale döndüm..21.haftamdayım yeniden başladı..
Rukiyoloji kardelenakyoll mide bulantıların başlamadı daha galiba.. inşallah bulanmazda bol bol yersin.. ilk gebeliğimde senin gibi tıka basa yerdim 7. Haftadan sonra 13. Haftaya kadar sürekli kustum ve asla bişey yiyemedim. O kadar çok kusmuşum ki bundan bebek etkilenmiş düşün. Şimdi 2. Gebeliğim 9. Haftayı geçtik çok şükür hiç midem bulanmadı 🙏🏻💜
Ozlem2904 kardelenakyoll ilk haftalar bende oyleydim sonra duzeldi simdi yine ayniyim 😂😂 dönem dönem yani degisiuo
kardelenakyoll Bbbs ilk başta olmasıda ilerde olur şimdi alınmaması gereken kilolar alıyorum. Mutfaktan hiç çıkmıyorum😂
kardelenakyoll Rukiyoloji yok henüz bulantım. Olmasından da çok korkuyorum. Ama böyle yemekte iyi bişey değil. Sağlıklı mı sağlıksız mı düşünmeden aklıma ne gelirse yiyorum. Gereksiz kilo alıcam çok korkuyorum
Rukiyoloji kardelenakyoll kilo önemli değil öyle yada böyle veriyorsun ama dediğim gibi çok kusarsan da bebek etkilenirse kötü.. az ve sık yemeye çalış öğünlerini küçült ve sık aralıklarla ye en önemli tedbir bu
kardelenakyoll Rukiyoloji bunu bi deniyim ben belki faydasını görürüm. İnşallah bulantısız rahat bi hamilelik geçiririz hepimiz