Neseeli Papatyamm123 11 hamilelik zaten.. kaç çıktığı önemli değil canım bundan sonra 3 günde bir baktır iki kat artması en az 22 olması gerekiyor
birprensesvebirprensannesi Papatyamm123 6.26 yla öğrendim hamileliğimi şuan yakışıklım 5 ay 9 günlük çok şükür ♥️
Kubor2503 Papatyamm123 iki günde iki kat artması gerekiyor ben de 19 la öğrendim hayırlı yolculuklar olsun şimdiden
Papatyamm123 Neseeli yarin kan verifem sabahtan doktorum cuma günü görüşelim dedi şimdi progestan coraspirin ve folik asit kulaniyorum sizde kullanmismiydiniz gecen ay kimyasal geçirdim
Papatyamm123 birprensesvebirprensannesi masalahh insallah benimkide artar güzelce ya geçen ay kimyasal geçirince bu ay korkuyorum gecen ay kimyasal yaşadığımdan da 11 93 çıkmıştı değer insallah bu sağlıkla artar
birprensesvebirprensannesi Papatyamm123 Yok canım değere takılma sayılara önemli olan 2 günde 2 katı artması🙏
Papatyamm123 Him benim pihtilasmam olduğu için kullanıyorum değer arttiysa iğne kullamicam yarindan itibaren
Papatyamm123 birprensesvebirprensannesi insallah artar canm bakalim yarina 20 30 olması lazım 8nsallah olur yarin yazarim