Berivan072 Merhaba arkadaşlar 36 haftalık gebeyim uyuz olduğumu öğrendim doktor bi karışım yazdı 3 gün kullan dedi bu karışımı kullanıpta uyuzu geçen oldu mu
MiniMiniKus Berivan072 Her gün yatak çarşafları ve kıyafetler komple değişecek yeniler ütülenerek serilecek Ben bi bunu biliyorum bi arkadaşım öyle atlatmıstı
MihrimahVeAnnesi Berivan072 canım o karışımı 3 gün sürerken kıyafet çarşaf hiç birşey değişme üç gün sonra herşeyi komple değiştir yüksek derece yıka ve yüksek derece ütüle biz öyle atlattık
Berivan072 Minigin_annesi0 Önce ayak parmak uçlarımda küçük küçük döküntü gibi deride ufak şeyler çıkmaya başladı ve aşırı geceleri kaşıntı 1 ay boyunca kalıntı devam etti cildimdeki küçük sivircemsi şeylerde artmaya devam etti özellikle geceleri çok fazla oluoyor
Minigin_annesi0 Berivan072 ya benimde aşırı kaşıntım var başka bi sorun yok dediğiniz şeyler bende gidince bi sorcam normalde de kışın çok kaşınırım ama artık fazla kaşınmaya başladım
Berivan072 Minigin_annesi0 aman aman hemen gidin uyuz olunsanız bile gebelik kolestasınız olabilir önce kendi kadın doktorunuza söyleyin sonra bi dermatoloji doktoruna gözükün