Seymanurrr06 Merhaba canım anneler 🌸 benim arada göğüs daralmam başladı acaba bebek büyümeye başladığı için mi bu durumu benimle beraber yaşayan var mı ?
Cotanakk Seymanurrr06 ben de 23+5 im arada bana da geliyo böyle nefes darlığı gibi sebebini bilmiyorum
Serrenn Seymanurrr06 bende de var aynısı göğsüm sıkışıyo, hatta kalbim ağrıyo gibi . 25. Haftam doldu kormal sanırım bu zamanlarda
Hosgeldinbebek Seymanurrr06 24 haftalık benim de sırtüstü yatarken nefesim kesiliyor. Yan yatmaya çalışıyorum ama gece farketmeden dönüyorum, 2 kere nefesim kesilmiş eşim uyandırdı dün gece
Seymanurrr06 Totomoto evet benimde karnım ve belimde ağrı oluyor karnımda baskı var gibi hissediyorum
Seymanurrr06 Cotanakk bende sebebini bilmiyorum karnımda çok yok daralma yapacak ama bebek içten büyüdüğü için olabilir mi acaba diye düşünüyorum ya da göğüslerimiz de ki büyümeden kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum
Seymanurrr06 Serrenn evet bende kalbimde mi bir sorun var acaba diye şüphelenmeye başladım ama tek bende olan bir şey değilmiş
Seymanurrr06 Hosgeldinbebek evet sırt üstü yattığımda daha çok baskı oluyor göğsümde Allah’ım yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🤲🏻🌸
nlycltk Seymanurrr06 26 haftalığım iki gündür göbeğim öle sert taş gibi oluyordu ki nefes de zorluk çekiyordum bugün dayanamadım gittim doktora bebek büyüdüğü için oluyor dedi doktorum bana
Seymanurrr06 nlycltk evet bende bebek büyüdüğü için baskı yapıyor diye düşünüyorum kötü bir şey yoktur inşallah 🤲🏻😏
nlycltk Seymanurrr06 yoktur canını sıkma bende telaş yaptım bide kasık ağrım olunca ama şükür bişey yokmuş 🤗
Yagmurdgdgn13 Seymanurrr06 canım 29 haftalık hamileyim. Ben de çok sık yaşıyorum nefes darlığını gece uykuda bile uyanıyorum. Doktoruma söyledim göğüs bölümüne görün dedi görünmedim muhtemelen bebek büyüdüğü için iç organlarımız sıkışıyor
Seymanurrr06 Yagmurdgdgn13 evet bende öyle tahmin ediyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🤲🏻❤️