Gizgizgiz Merhaba 24 haftalkk gebeyim kabızlık sorunum vardı bugün bikaç damla canlı kırmızı renkte kan geldi iki defa baktım vajinal değil ama korktum başına gelen var mı acaba😭
aysenurtc Gizgizgiz vajenden gelmiyorsa zorlanmaya bağlı çatlamıştır anus bölgesindeki damarlar kabızlık yapacak şeyler yemeyin bol su için hareketsiz kalmayın geçmez ise doktora gidin ilaç kullanın gerekirse
Meray17 Gizgizgiz geçmiş olsun muhtemelen kabızlığa bağlı makat çatlağı olabilir. Size tavsiyem çok ikinmayin ve tuvalette beklemeyin bol su için maalesef hamilelikte tetiklenen bişey.
Gizgizgiz aysenurtc vajina girişine iki üç defa baktım peçeteteyle gelen bişi yoktu vajinal olsa devam ederdi herhalde dimi
Gizgizgiz Meray17 korktum biran iki üç defa komtrol ettim ama bidaha gelmedi çok dikkat ediyorum aslında ama demir hapı beni mahvetti
Meray17 Gizgizgiz normal cnm korkarsın tabıı bebeğe bişey oldu sanıyor insan 😔 zaten o an kanar devamı gelmez. Doktoruna bildir cnm kabız olmamak için hamilelerin kullanabileceği ilaçlar var.kanama dışında makatta gün içinde ağrıda olabilir. Dikkat et kendine 🤗
Gizgizgiz Meray17 çok sağol canım doktor kabız için şurup vermişti ama hep kullanma bidaha onsuz tuvalete çıkamazsın demişti keşke kullansaydım böyle korkmıcaktım
Meray17 Gizgizgiz rica ederim cnm. Evet maalesef haklı doktor uzun süre kullanımı da tembellik yapıyor bağırsaklarda🙄