Adakus Açınca tente kısmı kırış kırış olan bebek arabalarının kumaşına sinir oluyorum hani biraz daha orijinal olan aldığınız yada gördüğünüz markalar var mı ? Bakmaya başladım kaldığım yerde çok çeşit yoksa mecbur Trendyol dan vs diğer aitelerden artık sizin tavsiyeleriniz nasıl ?
cemilev Adakus Hepsiburada da indirime girmişler 700 tl bile vardı ordan bakabilirsin mesela casual cadillac var o normalde pahalı bir model ama orda 774 tl idi dün bugün de devam eder bir bak istersen
istanbulluanne Adakus Ben prego quarto 2086 mi neydi ondan alicam harika bir araba. 1200 lira canm netten bak
deletedmom209 Adakus kuzum maximum bebek arabalarına bak 600 yada 700 olması lazım çokta güzel bende ondan alıcam
Melebaaa Ben casual cadillac aldım 1000liraya e bebekten . Henüz kullanmadım ama yorumlar iyi gibi . Bakabilirsiniz
Armgn Joie Muze lx aldık geçen gün e bebekten 669 TL bende gittim 1800 lira veririm kesin dedim ama bu araba çok güzel tek elle kapanıyor puset ağır değil arabada baston araba gibi hatta daha geniş rahat tekrar baston almama gerek kalmayacak
Bahar11mucize Adakus casual cadilac aldım bende çok sağlam duruyo kullanmdım ama çok güzel kullanışlı aranaya benziyo kullanmasıda çok kolay 😉