Tubasudem 35 haftalik hamileyim bugün kontrole gittim bebeğim 3 kiloyu geçmiş dedi doktor başıda aşağı doğru dedi erkenmi dönmüş acaba sizinde öylemi
0322sukran Tubasudem masAllah kilosu cok iyi ben 32+3 üm basi aşağı da dedi normal dedi sizinde haftanız ileri zaten
Eslemkusun_annesi Tubasudem 29+6 da dönmüştü kızım suan 34+4 haftalık olduk yarın kontrolüm var bakalım inşallah güzel haberler alırım
alyaninannesi2 Tubasudem çok demedi mi kilosuna bende haftaya gideceğim 35+4 te merak ediyorum 3 kiloyu geçti mi diye önde gidiyor benim bıdık
Selver07 Tubasudem 28-29. Haftada dönmüştü suan 35 haftalık hala baş aynı pozisyonda zaten sezeryan olacak dönmese de olur 😀
Tubasudem alyaninannesi2 çok demedi ben sordum daha çok olursa normal doğum olurmu dedim 4 buçuk kiloya kadar yolu var dedi
MerakliAnne61 23.haftadan beri bas gelis benimkide masallah kilosuna 35.haftadayim 2800 dedi kilosuna
Didemmmmm Tubasudem ben de 35 te gittiğim de dönmüştü🙏🏻 doktor normal doğum için beklediğimiz şey gayet iyi dedi
S_kaplan Tubasudem gayet normal canim benim bebegim de 28 haftada dönmüştü şuan 34+5 im doktorum hersey yolunda dedi
minikane21 Tubasudem 3500 kiloyu geçerse biraz zor olur normal dogum bebeğinizin kilosu önde sizi zorlayacaktir
Tubasudem minikane21 bu 3. Gebelik normal doğumdu ikiside 3500 kiloydu bu nasıl olur bilmiyorum inşallah normal olur buda
alyaninannesi2 Tubasudem bana 4 ü geçerse normal olmaz dedi anca çok müsait olman lazım o zaman deneriz dedi eşimde ona müsade etmem diyor 🤷🏻♀️🥺