Vahidesen_26 Normal doğum yapan anneler 20 gün sonra kontrole çağırdı doktorum acaba muayene olan anneler var mı doktor alttan mi muayene ediyor acaba korkuyrm açıkçası yardımcı olur musunuz.?
Simayss Vahidesen_26 evet alttan bakıp rahim içini kontrol ediyor kalan bir şey var mi diye . Hatta bana da göstermişti bak tertemiz diye
Elzi2prensesannesi Vahidesen_26 yok cnm ben dün kontrole gittim 1 hafta önce doğum yaptım sadece ultrasyon atıyor herşey görünüyor alttan gerek kalmıyor detaylı baktığı için korkma tabi doktordan doktora da fark ediyor
Vahidesen_26 Simayss peki siz doğumdan ne kdr süre sonra kontrole çağırdı doktorunuz çnkü 20 gün sonra bana doktor gel dedi ama hala daha kahverengi lekelenmem var arada kanama gibi oluyor bu şekilde nasıl alttan muayene olucak acaba.?
Vahidesen_26 Elzi2prensesannesi Bende doğumdan 3 gün sonra gittim beni de aynı şekilde ultrasonla baktı kan aldı 20 gün sonra tekrar geldi dedi acaba alttan mı muayene edecek diye korkuyorum 😔
Elzi2prensesannesi Vahidesen_26 Bakılsın canm daha iyi aslında ama dikiş fazlaysa canın acıyacaktır söylersin durumunu ama bakmazlar sanmam sadece gazlı bez v.s kalıp kalmadığına bakmak için emin olurlar sağlık açısından oda