Crn_32 Kızlar bebegimin dogmasına az kaldı hafta olarak gerideydi en son bi hafta yine iyi beslendim muz kaşar yedim bol bol ama yine mide yanmalarım başladı ve bi kac gündür bişey yiyemiyorum bi sabah kahvaltısı zorla yiyorum birde ara ögün olarak yiyebilirsem bi tabak yemek yada salata salatalık ne yesem midemi rahatsız ediyor yanma oluyor ishal birde iyice halsiz kaldım yetersiz besinden dolayı napıcam ben doktorum ilaç verdi kullanıyorum ama işe yaramıyor acım yemek istiyorum zorluyorum ama yiyince daha kötü oluyorum benim gibi olupta bu duruma cözüm bulan varmı
Gizemmmmira Crn_32 Bende 35 haftalık hamileyim aynı durumdayım hergün çekiyorum bende rennie şurup içiyorum ama geçmek bilmiyor bende ne yapacağımı şaşırdım hergün gece gündüz sabah ne yersem yiyim miğdem çok aşırı derece yanıyor yeri geliyor uyuyamıyorum bile doktora söyledim geçen gittiğimde hamilesin zaten şurup verdim başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok çekeceksin diyor artık İnan bende ne yapacağımı şaşırdım yemek yemeğe korkar oldum yiyemiyorumda zaten hemen midem başlıyor süt içiyorum karbonat içiyorum ardından şurubu içiyorum öyle uyuyorum artık 😭
Gizemaksum Crn_32 Benimde oyleydi gece bile uyuyamiyordum mide yanmasindan eksimesinden doktorla konustum bana mide koruyucu verdi sabahlari ac karnina iciyorum baya iyi geldi midem artik eksimiyor ekstradanda gaviscon surup yazdirdim beraberinde iciyorum
Crn_32 NeseA amin canım inşallah sancılar ağrılar bile bukadar zorlamıyor beni dayanıyorum ama mide yanmadı maf etti beni gecmiyor ne yaptıysam geçmedi 😒
Crn_32 Paramedikannee yok canım denemedim bu Cuma kontrolerim var gitimde derim onu yazsın diye cigneme tableti birde duphalac şurup verdi kabız ishal olmıyım diye çiğneme tableti işe yarar cok dedi günde 11 geçmesin dedi cigniyorum bişey fayda etmiyor yine aynı yine aynı tuzlu salatalık yiyorum elma mide yanmasına iyi gelir diyorlar tükettim yok maden suyu icym yine yok yalancı sancılar bile bukadar zorlamıyor beni acım yemek yiyemiyorum midem yanıyor cok ne yesem çıkarasım geliyor aclıktan bayılcam artık
Crn_32 Gizemmmmira onun bendecignrme tableti var canım işe yaramadı bende bende aynıyım senin gibi 35 hafdayım ne uyuyabiliyorum midem yanıyor uykuda uyursam kusar bogulursam diye korkuyorum cünkü yicekler agzıma kadar geliyor afedersin yapmadıgım denemedigim şey kalmadı muz yedim maden suyu salatalık cubuk kraker yok hicbişey fayda etmiyor evin İcinde dogurtun beni diye dollanıyorum artık 🥺Allah yardımcımız olsun
Gizemaksum Gizemmmmira Rennie bende kullandim gercekten hic faydasi olmuyor mide koruyucu yazdirin doktorunuzla gorusup yada gaviscon bu ikisi baya rahatlatir sizi
selnefee Bende senin gibiydim gece uykusu diye birşey kalmamıştı. Midemdekileri çıkarıodum gaviscon felan da çare etmedi en son doktorum bi ilaç verdi çok iyi geliyo ama senin doğumun yaklaştığı için ilaç riskli olabilir. Rabby-D yazıyo ilacın üstünde.her zaman değil ama arada kullanıyorum çok yüklenmiyorum yine de
Crn_32 selnefee mide yanması icin tablet verdi bunu kullan dedi canım kullanıyım ama işe yaramadı bende butun gün boyunca midem yanıyor yemek yiyemiyom halsiz kaldım iyice
Crn_32 Zynp44 denicem hemen canım inşallah yarar işe cünkü aclıktan bayılcam mide yanmasından bişey yiyemiym kac gundur
Zynp44 Crn_32 1 haftadır hiç kusmuyorum bitti dedim bugün yaprak sarması yaptı kayınvalidem yedim akşam 6dan beri bitik haldeyim o bal sayesinde asit kustum. Her gece mide ağrım oluyor hazımsızlık yada bal içip rahatlıyorum. Valla inşallah İşe yarar size de. Ben bide mide hastasıyım ülserim.
Crn_32 Zynp44 bendede reflü var canım hamile kalmadan öncede bu sorunum oldu bi ara gectiydi şimdi tekrarladı 30 haftadan beri cekiyorum mide yanmasını kusamıyorum da ondan rahatlama da olmuyor balı yeni denedim bakalım fayda eder inşallah
Crn_32 Htcokur canım evde soda eksik olmuyor benim zaten yarım saat bi saat rahatlatıyor sonra yine gün içinde yanma aynı devam kesin cözüm bakıyorum ben ama galiba yok kesin cözüm
Crn_32 Gizemaksum Cuma günü kontrolüm var konuşucam çiğne tableti işe yaramadı başka bişey yazarmısınız diye dediginiz ilacı da sorucam yazarsa kullanırım işe yarar umarım
Buse35-35 Crn_32 lansor diye bir mide koruyucu var, doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. Sabah aç karna içiliyor, beni çok rahatlattı. Daha önce rennie kullandım hep çiğneme tableti olarak ancak geçici çözüm oldu, lansor ise gün boyu rahatlatıyor, öneririm.
Gozdey Falım sakız çiğneyin gerçekten işe yarıyor 👍🏼32 haftadayım rennie şurup içiyorum oda kesiyor ama bazen işe yaramayınca sakın çiğniyorum etkisi süper