TugcEsila Öncelikle Doğum hikayelerini,merak ettiklerimi,edilenleri okuyarak gecirdim hamileliğimi ve bana da Allahıma bin şükür nasip oldu bende doğum hikayemi paylasmak istiyorum sizlerle :)) Özetleyerek.anlatmak istiyorum oldugu kadar 😇33 haftamin sonuna dogru kasılma şikayetlerimle gitmistim hastanye bir gece yatmistim ciger gelistirici igne vurulmustum erken dogum riskim vardi cünkü ayni zamanda ic camasırımda ıslaklık vardı ped ile de kontrl edildim morarma vardı pedde ama yine emin olamadik ve takipler sıklaştı😊 nstye o zamandan basladik girmeye. 35nci haftamda ilk catı muayenemi oldum ve catı darlıgımın oldugu süpriziyle karsılastım🙈 kemigimin cok arkada oldugunu ögrendim. Doktorum 37de bidaha kontrl edelim dedi ve olduk sonuc aynı kararı bize bıraktı doktorum tamamen normal dogumcu yanlısı bende korksamda basından beri.hep.kendimi normale hazırlmıstm yalana gerek yok ☺ 26 temmuz persembe kontrole gittigimizde esimle doktorum suyumuz azaldı 1 hafta idare eder demisti ama normal olarak bakıyoruz doguma hala.enazından.doktor öyle ama su Az ve pelvis dar 🤷🏻♀️ haftaya görüsmek üzerek cıktk muayeneden ben riske atmadim.esim bizi hic tehlikeye atmak istemedi ve sezeryan icin esimle karar verdik. Persembe gidecegim kontrolüme salı günü 31 temmuz da gittim önceki gün camasırım.baya ıslandı cünkü korktum. Biz doktorla gün pazarlıgı yaparız şu gün gelelim alırmısn diye planlıyorduk esimle 🙈 ultrasyonla baktıgmzda suyumuzun kalmadığını ögrendik doktor bana eve gt esyalarinı al gel yatisini yapalim bugun dogum olsun demesinmii☺ sezeryan istedigimi dedim spinale karar verdik ve eve yola koyulduk ben hala ciddiyetin farknda degildim ama ayaklarmda titriyordu ama kavusmakta istiyordum. Esimin ayaklari yere basmyordu bile 🙈😄 esyalarimizi aldk dogru hastaneye. Nstye baglandi damar yolu acldı ve kisa sürede ameliyathanede buldum kendimi. Dürüst ve ack söylüyorum ilk korktum nasıl olcak diye ama 1 saatten az sürdü alt taraf uyusunca bsy hissetmedim dokunuldugunu biliyorm ama aci yok ☺ kızımı gördüğümde duygu tarif edilemez.. 8 saatte ayağa kalkılması gerekirken ben duramadim 6 saatte kalktm yürüdüm yürüdükce iyi geldi bir gün kaldım ertesi gün cıktık geldik evimize. Bugün 3ncü günümz ve ben kalkıp oturabiliyorm 🙏 dahası benim minik meleğim yanımda uyuyor izledikce kucagima aldkca icim eriyorne sızı kaliyor ne baska bir sey🤗 cok sükür masallah kızımn saglıgı benim saglğm iyi iyiyz bu herseye bedel. 37+6 haftmzda 2.960 51 cm dogdu canımınici😍 Biraz uzun oldu kusura bakmayın😇 Rabbim sizlere de kavusmayı nasip etsin insallah darısı size olsun 🤲
Naz1905 TugcEsila gözün aydın rabbim analı babalı saglıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏻
Nezahat TugcEsila çok güzel Doğum hikayesi Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşaAllah 🙏🏻