Naru Mervecntrk evet adet sancısı bende baya bi devam etti ama doktor dedi ki eger cok adet sancısı gibi agrın varsa o sancıların gecene kadar progestan iç iyi gelır dedi. İstersen danış doktoruna.
Naru Naru sürekli yorulman normal hormonlardan dolayı ama sürekli sancılı olmak başka bısey doktora danışılmalı. Benım dün cok batma vardı da bugun geçti 🙏🏼
hanifeumit yigitaslaninannesi_ senin yaşadıkların aynusinj yaşadım şuan bile hala aynı yasiyorum 35 haftalık olduk oglumla 2 hafta snra sezeryana alinacagz
esmaaa_ yigitaslaninannesi_ Benim de tüm kuzenlerimin kız evladı olacak ben 17. Haftadayım henüz belli değil 😊
Eymeninannesii217 yigitaslaninannesi_ 18.haftamdayım hala midem bulanıyor yemek yapamiyorum yemekleride zor yiyorum suana kadar hic kilo alamadimmm ☹️☹️
Ozgrrr Kado87 al bnden de o kadar 2 yaş 5 aylık olacaz 27 sinde durmuyor hele blr ev aldık kapıları eski balkona çıkıyor düşer diye koştırmaktan öldüm ya eşim 5 te çıkması gerek mesai koyuyorlar 9 da evde bnm erken dogum riskim var kafaları yiyorum şu an uykusuzluktan ölüyorum daha blr çok şey
Kado87 Ozgrrr vallaaa inanilmaz zor ben bu hallerini gorseydim oglumun biraz daha ara verirdim.diyorum.hamileligi zor sorasi zor bKLim nolcak:) allah yardimcimz olsun
ikramomm yigitaslaninannesi_ bizde 5+2 olduk bugün midem bulantım yok gibi ama yemeklerden bazen tiksiniyorum en sevdiğim şeylerden bile bide ağrılarım akıntılarım geçti sayılır bir sorun mu var demek acaba haftaya kontrolüm var keseyi göremedik dün 🥺🥺
Kubra_00 Anestezi07 merhaba 🌸benimde 35•5 sancılarınız oluyor mu bebeğiniz baş aşağı döndü mü benimki dönmüş doktor 10 gün dikkat etmem gerektiğini söyledi salı günü randevum var tekrar gideceğim siz ne durumdasınız acaba 😘🥰🥰
Anestezi07 Kubra_00 Aynen benimkide baş aşağı duruyor 32 den beri ☺️ Bu hafta sancılarım başladı özellikle alt tarafta inanılmaz bir baskı var yürüyünce ortaya çıkan onun dışında da karnımda kasılma hissediyorum. Doktorum bana adaçayı ve hurma tüketmeye başla dedi herhalde onun etkileri diyorum inşallah böyle giderde 40 a kdr beklemeyiz bizde 😬
2107 Brc07brc kullanıyorum onu da kullanmasam ne halde olurum bilemiyorum artık teşekkür ederim inşallah geçer
Kubra_00 Anestezi07 benim doktorum çok aşağı da dedi dikkat etmemi uzanıp dinlenmem gerektiğini söyledi korktum bende daha erken diye ama bakalım hayırlısı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah 😍😍😍😌😇
Anestezi07 Kubra_00 İçinizi ferah tutun ben 1 aydır çalışıyorum herşey yapıyorum bişey olmadı şükür 🙏🏻😬 daha yeni zorlanmaya başladım artık annemi aradım gel dayanamıyorum dedim 😁 Allah hepimizi sağsağlim kavuştursun miniklerimize ♥️
seymaaaaanur Çok şükür bebeğimle ilgili sorunum yok iyi geçiyor ama eşim yanımda değil görevde bende evimde değilim bu yönden çok kötü geçiyor 😓😓 Varmi benim gibi evinden uzak esinin ailesi kendi ailesi arasinda melik dokuyan asker esleri 🙄
EsengulC Burclhn olmaz mı bugün kontrole gittim ters pozisyonu şuan bazen bi tekme atıyor aşağı doğru amaaaaaannn 😂
Bsrbsrrr 9+3 ilaç almama rağmen hala kusuyorum akşamları iştahsızlık 🥺 suan cok mutsuzumm hiç bişe yiyemedm
Mom38247 yigitaslaninannesi_ ben henuz 7 haftaligim cok sukur hic bulantim yok ama yemeyi cok seven biri olmama ragmen cook zor yemek yiyebiliyorum istahim sifira yakin. ama bugunlerede sukur
13-10 14+3midem hala kötü 3 aydan sonra geçecek diyorlar ama bekliyorum iştahım az her an istiğfar edecek gbiym agzımda metalik tat koku hassasiyetim çok fazla yemek yapamıyorum hala