Minik_Kalbim_ve1Annesi yigitaslaninannesi_ Selamlar🙋♀️ Bizde 36+3 olduk prensesimle👼 şu son günlerimde miğde yanmam dışında sorunum yok çok şükür miğde yanması zor oluyor birazcık ama kızım için değer o sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım 🙏🏻Kavuşmamıza son 26 gün kaldı ♥️🤰🏻
Hllsyma Kado87 benim de ilk sezeryan dı bu da öyle olacak doktorum normal de yapabilirsin dedi ama hiç bir fikrim yok doğum günü hangi güne ayarladınız peki
Minik_Kalbim_ve1Annesi Hllsyma Evet yaa o bendede aynı gögsümden boğazıma kadar yanıyor alev alev gaviscon double action kullanıyorum yinede fayda etmiyor ılık süt falan içiyorum ama malesef onunda faydası olmuyor eskisi gibi napicam bilmiyorum bende 🙄
Nuraykk Esmaonur hem günlerimiz aynı hem cinsiyet tahmini 😁 bana da %85 erkek dediler ama bakalim değişir mi değişmez mi
229 Benim iyi gitmiyor pek açıkçası kanamalarım oldu bebek bir hafta önden gidiyor 34 haftalığım dün akıntı gördüm kanla karışık progestan kullanmaya basladım yine zamanını bekler inşallah
iki_bal_annesi58 yigitaslaninannesi_ 19+2 olduk mide bulantıli halsizlik yorgunluk devamlı uyuma isteği ve mide ezilmesiyoe bu zamana geldik kızım ile 🥰
_hamisanne ayseegell canım aynı gündeyiz ve aynı şikayetler bende var zaman hiç geçmiyor sanki Allah yardımcımız olsun😞
iki_bal_annesi58 _hamisanne ikinci gebeliğim bu ilkinde 16 haftalık iken başladı bunda da başından beri uykusuzum uyumak istiyorum ama olmuyor sabahı sabah ediyorum
Songulykilicc Happybsrn @yigitaslaninannesi_ benimde 20+2 ve doktor benimkinin de erkek olduğunu söyledi tuhaf bir tesadüf 😍 çok şükür ben başından beri bir şikayet yaşamadım tiksinme hariç oda 3 aydan sonra gitti 🥰
yigitaslaninannesi_ Songulykilicc ne güzel 🥰 valla benim başlarda çok zor elhamdüllah şuan da iyim çok şükür isim düşündünüz mü
hfh HilalNur1 Benmde aynı burnu kapalı yiyorum ne yersem mandal kullanıyorum lavabo ve iş yaparkrn 19 haftalık hala azalma yok stresteyim canımın istediği hiçbir şeyi yiyemiyorum
Songulykilicc duygulu62 sizin kız çocuğu herhalde genelde kız çocukları geç hareket eder derlerde😍 ama endişelenmeyin 24. Haftaya kadar normal sayılıyor
Songulykilicc yigitaslaninannesi_ evet Yigit Asaf ya da Yiğit Aras diye düşünüyoruz. Erken henüz ama sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabb’im 🙏😍 peki siz düşündünüz mü ?
yigitaslaninannesi_ Songulykilicc ne tesadüf biz de yiğit Aslan 🦁 kara verdik ☺️ Aynen herkesin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🤗
Aysehsdmr yigitaslaninannesi_ merhaba ben 9+2 oldum bugün adet ağrılarım gibi ağrılarım var. Ya ben grip olmuştum 2 3 gün ıhlamur ve nane limon ictim bişi olmaz dimi ?
Songulykilicc Aysehsdmr bende grip olmuştum sızın haftalarda çok içtim bende ama sakıncası yok diye kullandım çok şükür bir sorun da olmadı ama rahatsız etmeye devam ederse yine de bi doktora görünün