Suzan-mustafa55 yigitaslaninannesi_ ya bendemi bir gariplik var yada arada kasigimda olan titreşim hareketli yada ben nasıl birsey bekliyorum ama bu durum çok geriyor beni
MCansuUz yigitaslaninannesi_ 33 haftalık olduk doğum yaklastıkca heyecan korku başladı. Onun harici ağırlaştım artık kasık agrılarım cok oluyor yuruyus yapmaya calısıyorum ama çok ağrım oluyor o yüzden doktorum yarım saat yuruyorsan düşür dedi zorlama dedi şuanlık idare ediyorum. 🤣
Kubosch yigitaslaninannesi_ ne güzel yarılamışşınız maşAllah.. bende 11+2. Öyle abartılı bi şekilde mide bulantım olmadı, şükür. Haftaya testimiz var cinsiyet için, doktor hanım cinsiyetini gördüğü söyledi ama yinede 100% bi cevap için haftaya olan kan testini bekleyeceğiz ❤️
Cerenayyildiz yigitaslaninannesi_ 23 günüm kaldı bugüne kadar iyi geldik sukur ama son ay ayakta odemler ağrılar donememeler var ee birde dogum stresi😇😇
Derya__63 Cerenayyildiz ya senin son günlerin olduğu için normaldir bence ödem var sende fazlasıyla Allah’ın izniylr doğumdan sonra geçer canım 🥰
Bebetonunannesii 15+3 haftalık gebeyim. Daha cinsiyeti öğrenemedim salı kontrolüm var bakalım. Herhangi bi tiksinme olmadı daha Bnde ama iştahım baya açık deil zorla yemek yiyorum o derece diyim. Ara ara bulantım var onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür
Gulistan1705 Bende tam 11 haftaligim ikiz gebelik benim kusma ve tansiyon düşüklüğü vardı hap o yüzden dr um prilam diye hap verdi kusmalarim neredeyse yok denecek kadar az ilacımı içmedigimde çıkarıyorum ama içince iyiyim
Crn_cskn Poyrazin_annesi şekerin varsa dikkat et bende de var bebek kilolu hızlı kilo alıyor canım diyet yap
Buse27 Mercanmasal olmasın çok şükür de valla ben çok kötüyüm bugün 5 kez kustum artık içim dışım a çıktı
Naru Ya bir şey sorcam. 8 haftalık hamileyim, kasılma degıl de sanki genital bölgemde iğne batıp cıkıyor gibi on dkda bir oyle bı his geliyor. Bu konuda tecrubesi olan var mı? :(
Mercanmasal Naru bende 12+5 oldum bende de hep oldu bel kasık bide o iğne batması ama suan azaldı cok nadir oluyor yinede doktoruna sor gittiğin zaman ama
Mervecntrk Naru ben de 3 . Haftaya girdim adet sancısı gibi ağrım var iğne gidiyo sankı göğüslerinde öyle ağrıyo ve çok yorgun oluyorum
Tugce_rarslan4 Tubaa81 13 haftadayım ağzımda ki berbat tattan kurtulamadım acayip midemi bulandırıyor 🥺
Haticekosar Çok kötü geçiyor çok mide bulantım oluyor yemeği bile zor yapıyorm 7haftaligiz ve düşük tehlikem var iğne ve hap kullanıyorum içten kanamam varmış insallh sağ salim kucağıma alırım bana dua edin lütfen 🙏
Yukselemn yigitaslaninannesi_ gebelik şekeri çıktı moralim bozulmadı değil pazartesi kadın doğuma gitcem ama onun dışında iyi🙏🏼
2107 Yukselemn benim de ilk gebelik de cıkmışdı ben diet ile devam etdım cok da güzel oldu iyne ilac yazmadı doktor