Yarenlisinden Kızlar selam 12 haftalığız bulantı yeni yeni geçiyor.Hap kullanamıyorum içtiğim gibi çıkıyor.Şimdi de decavit verdi sabahtan beri çıkartıyorum başım zonkluyor çöpe attım içmeyen var mı??
1999luanne Yarenlisinden çok enteresan bende aylardır kullanıyorm hiç mide bulantısı cekmedim çok şükür onunla birlikte günde dört ilaç içiyorum üstelik neden öyle oldunuz anlamadım
blueberyy00 Yarenlisinden banada çok bulanti yaptı o doktora söyledim yerine regenesis max aldırdı bana onu kullanıyorum onuda uyumadan önce içiyorum ki bulantı yapma durumu varsa uykuda geçsin gitsin diye
-Arya- Yarenlisinden 3.aydan beri kullanıyorum 36+4üm hiç bir yan etki yaşamadım o ilaçta. Sadece büyük yutması zor
Neslihanahmet Decabit çok kötü canim ya bende kullanıyorum yutamiyosun o ilacı bende içtiğim gibi cikariyorum
Popcorn 1999luanne ben de imom kullanıyorum decavit ek olarak merak ettim o yüzden ama coraspirin niçin ?
Mimik Ben ben… benim de sindirim sistemimi altust etti… Ben uzun sure icitim gerci… sanirim 5 haftadir kullanmiyoru…. Kullanmayabilirsin, kendini zorlama… doktorunla danis… Ben 5 haftadir hicbisey kullanamiyorum…
Poyrazin_annesi Bende encok decavıtı sevyrm 😂 bıde demır ılacı kullanıyrm banada o demır ılacı mıde bulantısı yapıo
Busra624 Decavit kullanıyorum bende bı sıkıntım olmadı çok şükür sadece biraz büyük o kadar 😄 maltofer kullanıyodum demir için o mide bulantısı yapıyodu şu an ferrum kullanıyorum bı sıkıntı yok
Yarenlisinden Doktora sordum devlet hamilelere verdiği için yazmış bir gün ne kafamı kaldırabildim ne bi şey yiyebildim maalesef herkesin bünyesi aynı değil hap düşüncesi bile beni bitiriyor çöpe attım
Mervesilam Decavit kullanmayabilirsin zorlama kendini doktorum decavit kullanmamı istemiyor onun yerine omega3 balık hapı veriyor hep zatwn içeriği cok zengin öyle bişi kullan hem sana hem bebişe faydalı ben Enna Mom kullanıyorum