berrayusuf merhaba bir arkadasimin arkadasi altan muayneyle bebegini kaybettigini soylemis sizce alttan muayne zararlimi gebeligin ilk haftalarinda
Merve_boylu berrayusuf bana 7 haftalıkken bakıldı hiç de bir şey olmadı. Zaten çok içeriye girmiyor. Öyle bir şey olsaydı ilişki hep yasak olurdu
Annenaz berrayusuf alttan muayene ile bebek kaybedilseydi emin ol ben çoktan kaybetmiştim. (Allah korusun.) 30. Haftamızdayız. Başlarda düşük riskim var şimdi erken doğum riskim var. Alttan muayene fazlasıyla oldum ve riskli gebeyim. Bi kere açıklığa bakmışlardı o cok canımı acıtmıştı. Onun haricinde ultrasonla baktıklarının zararlı olduğunu düşünmüyorum. Olsa doktorum niye yapsın.
Babymy berrayusuf ben 3. Ayıma kadar sürekli sık gittim bide kontrole süreklide vajinal muayene edildim mecburen rahmim ters karnımdan gözükmüyor diye çok şükür 27 haftalık olduk herhangi bi sıkıntı olmadı
altintaslar Sanmıyorum. Yurtdışında özellikle ilk aylarda vajinal bakılıyor. Zararlı olsa doktorlar yapar mı hiç? 😌
Denizyildizi1 berrayusuf Bence değil öyle birşey olsa doktorlar hiçbir şekilde onaylamazlar ben yaptırdım ilk ve şimdiki gebeliğimde hiçbir sorun olmadı yaşamadım
srslmky cook sevdigim bi doktorum var ve bugün ilk gebelik muayenemi vajinal ultrasonla yaptı. Hiçbir şikayetim olmadı arkasından, içiniz rahat olsun
Popcorn berrayusuf çocuk küçükse kese var ama içi boş görünüyorsa kalbi duyulmuyorsa bakıyorlar hayatım dert etme
Embu berrayusuf ben bebegi ilk ögrendigim de ultrasonda göremedi doktor alttan baktırmadım korktum 14 hafta kanamam oldu mecbur alttan baktı sorun olmadı ama benim kuzenimin rahmi tersmiş her kontrolunde alttan baktılar onun cocugu şimdi okula gidiyoo tutunan bebege bişey olmaz allahın izniyle