Ozlem2904 Eylulykdz sanirim tek yumurta ikiziiiii😍 ben hic b ultrasonumda eşini gormedim. Bhcg niz nasil? Cabuk mu hizlandi ordanda anlayabilirsiniz
Eylulykdz deletedmom27371 sordum ikiz mi diye sonradan oluşabilir dedi kalp atışı dinletti bebeğin eşi o dedi
deletedmom27371 Eylulykdz sanırım 7 haftalıksınız. Bu haftalarda bebeğin eşi olacağını düşünmüyorum benim 7 haftalık ultrasonum da yok mesela bebeğin eşi
MihrimahVeAnnesi Eylulykdz Doktorunuz bebeğin eşi o demiş daha neyi sorguluyorsunuz ki 😊 Biz ki doktorlar dizisi mezunuyuz fakülte değil Fakülte mezunu doktorlardan iyi bilemeyiz😂😂
Eylulykdz MihrimahVeAnnesi kendi de emin olamadı baya baktı da bi tanesinin kalp atışını dinletti sonradan da oluşabilir dedi bebeğin eşi dedi
Ask_hosmus Eylulykdz benim doktorum da öyle sandı yani ikiz sandık vajinal ultrason la baktı yansımaymış meğersem 🤷♀️
mor_menekse1 Eylulykdz benim 7 haftalıkken birtaneydi 9 haftada ikiz oldugu belli oldu çok şükür 🤲 kalp atışlarını dinledik iminklerimizin sağlıkla gelsin ınşAllah biraz daha bekle bnce
MihrimahVeAnnesi Eylulykdz Bence çoğul değil ama doktor daha iyi bilir tabi Allah gönlünüze göre versin inşallah 😊
SuperrMomm Eylulykdz Bende ikizlere hamileyim 8. Hafta ya kadar tek gördü sonra diğeri çıkıverdi :) bunu burda bilecek arkadaş yoktur bence bekleyin ve doktorunuzdan öğrenin