Nisssss Merhaba kızlar yarın 38+1 olacağım Planlı sezeryan olucam.2.Trimesterde covid olduğum İçin doktor ciğer geliştirici vurdu bugün.bebeğim küveze girer mi diye çok korkuyorum.kovid geçirip bebeği sağlıklı olan var mı
Eve Nisssss 38+1 sezaryen haftası zaten..bu haftada ciğer geliştiriciye gerek yok ki..ayrıca 40haftada doğup da kuvöze girebilir bebek kesin bir durum değil bu tamamen bebeğin gelişimiyle ilgili bence rahat olun..sağlıkla inşallah 🤲🏻
Annesivekiziiii Peki nedeni ni söyledimi doktorun . Covit geçirdin ama bi sorun mu vardı .Bende senin gibiyim şuanda 32 haftadayım çok merak ettim . Geçmiş olsun
Nisssss Annesivekiziiii hayır canım doktoruma ben dedim ben covit geçirdim belki ciğerleri gelişmemiştir dedim.ben öyle deyince Risk alamadı sonuçta bu çoçukta solunum sıkıntısı çıksa ben sana demedimmi ciğer geliştirici vur die dicem.bundan dolayı vuralım artısı olur eksisi olmaz dedi.yoksa doktor gerekli görmedi o iş bitti dedi.ama ben burda okudum bi kadın 38. Haftada doğurmuş solunum sıkıntısı olmuş çoçukta doktoru kovid geçirdiğin için demiş.oysa kadın 2 ay önce geçirmiş.bende ondan korktuğum için yaptırdım.