Pelinssoglu Kızlar doğurana kadar sezaryen postu açıcam bu gidişle. 🤣 genel anestezi mi önerirsiniz yoksa epidural mi? Benim omurgamda 20 tane platin var o sebepten dolayı sezaryen doğum olacağım. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız yap veya yapma dedikleriniz? 😍🙈
minik4550 Pelinssoglu ben acil doğuma alınınca fikrim sorulmadı 😃 genel oldum ilkini ikinciyi düşünüyorum genelde 20 dakikada kendime gelmiştim
Merveelisa Pelinssoglu aneztezi doktorun daha iyi bilir tabi canım ben bir hafta önce spinal oldum çok güzeldi herşey aşırı korkuyordum bide ben hiç korktuğum gibi değildi çok şükür
minik4550 Pelinssoglu ikinci içinde genel istiyorum aslında panik olabilirim diye ama normal doğumda yapmak istiyorum eğer olursa tabi herseyin hayirlisi
Pelinssoglu Merveelisa bende çok korkuyorum ilk doğumum bir de stres oldum iyice haftaya gün vericek doktorum ondan sonraki hafta da doğum olur muhtemelen.
MiniMiniKus Merveelisa Ya bende mecburi sezeryan olacagım 1 ay sonra Bir şey hissettiniz mi kaç dakika sürdü ortalama Karar veremiyorum nasıl olsam diye genel de istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum diğer türlü
minik4550 Pelinssoglu hayir ben 17 yaşımda spinal anestezi olmuştum kil dönmesi ameliyatı geçirmiştim benim ozmaan cok daha fazla ağrım olmustu bel ve omurgalarimda doğumda genel olduğumda ayildigimda acı hissetmedim ayağa kaldirdiklarinda hissettim acı ama o spinalde olsa oluyor
Merveelisa MiniMiniKus valla canım hicbsy hissetmedim iğneyi bile vurdular zor yattım direk uyustum doktorum dedi bizim biraz işimiz var aletleri ayarlicaz flan oysaki başlamışlar beş dakika flan surdu bı baktım bebek agliyo 😊
Pelinssoglu marbling10 doğum doktorum beyin cerrahisine yönlendirdi sordum problem olmayacağını söyledi ama yine de anestezi doktorumla görüşmem lazım nasıl olucak iyice strese girdim
minik4550 Pelinssoglu evet sezeryan oldu normal.dogum yolundaydık gelip gidip açılma varmi diye baktılar benim sancilarim arttı acilmam 4 cm kaldı bebek kalp atışı düştü ben oksijensiz kaldım acil sezeryan oldum o yüzden
marbling10 Pelinssoglu spinal omurgadan enjekte edildiği için yerinizde olsam iyice araştırırdım çok da riske atmazdım ama hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Pelinssoglu minik4550 anladım inşallah kolaycacık doğum yaparız hiç bir şey anlamadan ağrısınız acısız 🙈🤲🏼🤲🏼🤲🏼
minik4550 Pelinssoglu stres yapma canım kalbin hangi anestezi yöntemini istiyorsa onunla yap doğumunu
Pelinssoglu minik4550 omurga ameliyatımda genel anestezi olmuştum ama o çok ağır bir ameliyattı anestezi aldığım için çok kustum kendime gelemedim ama dediğim gibi benim ameliyatım 10 saat sürdü platin var belimde. Bu o kadar zorlar mı bilmiyorum ama insan gene de stres oluyor
Omerhatice Pelinssoglu ben oğlumda norml doğum yaptım ama kizimda 5 ay evvel acil seseryana alındım Spinal oldu ve memnun kaldim.. genel olanı bilemiyorum ama spinali öneririm ☺
Pelinssoglu Omerhatice spinal den sonra etkisi geçince çok ağrınız oldu mu ayağa hemen kalkabildiniz mi bir de korse hemen giydiniz mi 🙈🙈
minik4550 Pelinssoglu evet ben ilkdefa doğumda genel oldum işte 20 dakika ameliyat 20 dakika ayilmam toplam 40 dakika sürdü yani ama ayildigimda hicbbi etkisi olmadı bana cok şükür
Omerhatice Pelinssoglu korse giymedim Çünkü kizim 5 aylık oldu hala dikiş yerlerinde sanci oluyor arada Ve korse acitiyordu biraz bi göbek için kendime eziyet edemem dedim ge rahatsız edici bir göbeğim kalmadı zaten.. Ve ayağa hemen kalktom hatta ne zaman kalkicam diye çıldırıyordum ☺😁 spinalde 6 saat sonra kalkabiliyorsun Ve ben çok sıkıldım çok kalkmak istedim ama 6 saati bekledik tabi.. Ve hemen kalktim sonrasinda hiç oturmadim diyebilirim.. zaten en önemli şeyi yürümek 👌