2kediliannee Merhaba annemin yüksek tansiyonu olduğunu öğrendik dün ve dünden beri sürekli başı dönüyor ilaç kullanıyor ama bazen aniden tutuyor ne iyi gelir hiç bilgimiz yok ☹️ İnternetten baktım limon ve sarımsak diyor onun dışında başka birşey var mıdır bilgisi olan lütfen yardımcı olsun 😔
Bahar54 2kediliannee tuzlu yiyeceklerden.uzak durmali bir de idrar sokturen besinler yese iyi olur maydanoz sokturuyor diye biliyorum.limon yesin o da guzel dusurur tansiyonu.
HifaSultan 2kediliannee sarımsak tansiyonu yükseltiyo ama limon iyi geliyo benimde yengemde var aynı sorun
Maya1903 2kediliannee bol bol su içip idrara çıksın limon ve sarımsak karışımı içsin birde bence doktora gidip hap alsanız daha ii olur
deletedmom1242 Tuzlu ayran tansiyonu düşürüyor canım bi denesin dilinin altına sarımsakta koysun oda iyi gelır🙏
MevaBera deletedmom1242 tuzlu ayran tansiyon yükseltir 🙄🙄 sakın içmeyin yüksek tansiyonu olan tuzu tamamen kesmeli
Ahsennn deletedmom1242 tuzlu ayran asla olmazzzz benim ki düşük doktor tuzlu ayran iç dedi yükselsin diye
2kediliannee deletedmom1242 MevaBera Bahar54 HifaSultan Ahsennn Maya1903 Edadeniz Prensesininannesi Kamelya Herkese çok teşekkür ederim , herkese sağlıklı günler dilerim 🌸🙏❤️❤️❤️
Edadeniz İdrara çıktıkça tansiyon düşer yani bol su içmeli Tatlılar ,tuzlu ayran ve tuzlu gıdalar tansiyon yükseltir, aniden yükselince yarım limon sıkın içsin.. acil şifalar dilerim
Kamelya 2kediliannee En etkili çözümü bence limon hemen işe yarıyor suyun içine ya da yarım limonu sıkın içsin geçmiş olsun