Sedefavc Merhaba arkadaşlar bugün 2kez nst girdim doktor nst yi beğenmedi. Hareketlerini az buldu haftada 1e düşürdü kontrolleri. Kilosu 2300dedi 35+1deyim. Kilosunu 8kez ölçtü yanlış ölcmemek için.
Merveonay Sedefavc kimi bebek 4000 olur şeker hastası doğar kimi bebek 2500 doğar sağlıklı olur kiloya takılmayın ki zaten son haftalarda alıyor esas kiloyu canım
marbling10 Sedefavc önemli olan doktorunuzun ne dediği. Başka bebeklerle kıyaslama yapmak doğru değil. Şimdi biri çıkıp 35 te benimki 3500 gr dı diyebilir
-Arya- Sedefavc Canım benimde 36+0da 2500 çıktı kgsi, biraz geriden geliyor ama sağlığı yerinde şükür. Kiloyu hiç takma sağlıklıysa. Küçük doğanlar hemen toparlanıyor
Sedefavc Merveonay bunun bilincindeyim eski postlarimdan hatırlayan olacaktır beni. Kilosu geriden geliyordu oyuzden açtım bu postu
Sedefavc marbling10 hayır ben oyuzden yazmadım zaten daha önceki postlarimi hatırlayan olacaktır. Kilosu geriden geliyordu ve burda yazılan yeme içmeyle alakası yok bosuna bence kimse ekstra bişey yicem diye ugrasmasin
marbling10 Sedefavc anlıyorum da işte belki kafanıza takılır üzülürsünüz. Doktorunuz bir sağlık sorunu görmüyorsa kilosunu normal buluyorsa hiç üzülmeyin
Merveonay Sedefavc stres yapma canım zaten %100 doğru ölçme şansları yok hem bende 2650 doğmuşum 40 haftada toparlar haftada bir gitmen daha iyi aklında kalmaz hem
Sedefavc marbling10 Hayir haraketlerini de beğenmedi mesela erken alma ihtimali olursa diye merak ediyorum zaten. 2.dogumum olucak
Sedefavc Merveonay Yok stresten değil hareketlerini begenmedi 2kez nst çekti. 2.dogumum olucak zaten. Erken doğarsa diye düşünüyorum
-Arya- Sedefavc Onu söylemedi hiç bilmiyorum. Kiloya takılan bi dr değil benimki yeterki sağlıklı olsun diyor. Kendi bebeği 40.haftada 2500 kg doğmuş ama sağlığı iyiymiş