halimos25
Kesinlikle sleepy önermiyorum
Sleepy ile başladık başlarda çok memnundum sonradan farkettim ki aşırı lastik izi yapıyor kızıma salak gibi internetten toplu 2 no ve toplu 3 no aldım bu bezi de görümcem önermişti dediler bez kücük geliyordur ki kilosuna 2 uygundu 3ü açtım onu da denedim o da aynı şekilde iz yaptı öyle böyle değil ama diğer bi problemi aşırı idrar kokutuyor bu çok sorun değildi benim için ama en önemlisi emiciliği iyi değil ne zamana açsam altını damla damla çişler oluyordu üzerinde ki çok bekletmediğim halde birkaç defa da taşma sorunu yaşadık He pişik yapmadı bak onuda söyleyeyim
Param var alırım dersen kesinlikle prima aktif bebek al derim aşırı memnunum tabi size pişik yapmazsa her bebek bir olmaz çünkü
Birde bu molfix in yeşil paketi çok güzel şimdi maviside çıkmış aynısı diyorlar ama ondan daha almadım bilmiyorum yeşilden fazla fazla aldığım için onu kullanıyorum molfix ve prima aktif bebek kullanıyorum dönüşümlü olarak ikisinden de çok çok memnunum tabi prima bi tık daha iyi ıslak mendil ise bende uni Baby yenidoğan kullanıyoruz sarı olan paket ben toplu aldıktan sonra bu mavi paketliler çıktı onu bilmiyorum kızıma denemedim hiç ama sarı paketlisinden çok çok memnun kaldım