halimos25 Hangi marka bez öneriyorsunuz kızlar?? Şimdiden alıp koyabilmek için araştırma yapıyorum fakat kararsiz kaldık.🥴 Islak mendil de unibaby almaya karar verdim😄 siz hangisinden aldınız/ alacaksınız?
Merveacisu06 halimos25 yeni doğanı sadece bir paket al ben onu da baby turco aldım ama daha kullanmadım zaten çok küçük Bi bez boyutu 40 lı paketlerden 1 paket al yeter stok yapacaksan 2 3 felan alın
Ladybird06 halimos25 Sleepy öneririm. Fiyatlar zamlanıyor ama stok yapmak riskli çünkü her bez her bebeğe yaramıyor. Pişik yapar veya sızdırırsa falan elinizde kalır.
Kbrayankkk2 halimos25 Hep molfix kulandim avantajli paket iyi oluyor 2 defa aldim şuan 2 numaraya geçtim dun bulamadigim icin prima aldim aa molfix veyatta prima da güzel
Asyaayaz1 Benim ikinci yavrum ben molfix kullanıyorum çok memnunum ıslak mendil dalin kullanıyorum yada sleepy değişiyor bez konusunda kesinlikle stok yapmayın bir paket olarak deneyin belki bebeğinizin cildine iyi gelmez pişik vs o yüzden deneme yapın
halimos25 Asyaayaz1 molfix ve sleeppy arasında kararsız kaldım bende 🤔 evet mantıklı aslında çok haklısın stok yapmamakta fayda var belkide yaramayacak o marka🤷♀️👍. Tesekkur ederim canım 💕
1gizemtekiinn Bende araştırıyorum bilgisi olan lütfen yazsın 🙏🏾 Prima çok iyi fakat biraz cep yakıyor. Uygun fiyatlı muadil bir bez var mıdır acaba. Molfix ve sleepy öneriyorlar ama bilemedim
Poyrazin_annesi Bende cok arastırdım ılk gebeliğim ve sleepy aldım dogal içerıklı dıye . Islak mendılde unı baby cream yazanı aldım trendyoldan yorumları cok ıyıydi
halimos25 Poyrazin_annesi tesekkur ederim bende araştırıyorum şuan heralde sleppy alırım bir iki paket denemelik👍💜
Merveacisu06 halimos25 ben 1 paket aldım hemen küçük geliyormuş bebeğe çünkü laızm olursa tekrar alırsın zaten