Betfer Doğumum var haftaya hafta sonu sezaryan olacam . Bugün 37 haftalık olduk. Ancak ilk hamileliğim ben bakamam, ben emziremem, ben fedakarlık yapamam hissi var . Of ne kötü durumdayım anlatamam sizde de oldu mu bunlar ?
alparslanannesii1661 Betfer kendine zaman tani esinle sorunlarini bitir bir an önce sürekli annenlerdesin esinde annesigilde boyle evlilik olurmu olmaz esin cok düşüncesiz riskli gebesin seni kac saat yola gonderiyo anasigilde kalmak icin bunlari goz önüne al ve bebeginle kendine cok yeni bir hayat kurmaya calis belki esinde düzelir ona sans ver
Tazeanne0134 Betfer canım inan normal şartlar da tüm anneler o duygu da bende ilk gebeliğim de acaba yapabilir miyim nasıl olur ne olur ailemde uzakta diye düşünüyordum ama oluyor Rabbim onu ayarlıyor
Guney16_Enes21 Betfer Kucağınıza aldığınızda bütün bu korkular yerini endişeye sevgiye ve kaybetme korkusuna bırakacak. Öyle bişey ki sürekli endişeli oluyor insan bebeğime bişey olur mu diye. Sevgi zaten daha önce hiç tatmadığınız bi sevgi oluyor. Korkuda kaybetme korkusu sürekli nefesini kontrol edeceksiniz. Yani bütün dünyanız bebeğiniz oluyor hiç endişe etmeyin en güzel anne siz olacaksınız kimse sizden daha iyi bakamaz bebeğinize 🥰
Humeyrakrtl64 Betfer kucagina bi al kokusunu bi icine cekkj hepsiii gecer giderrr yeterki sapasaglam saglikli dogsun insallahh
Melekk-911 Betfer benden rahatına düşkün insan yoktur. Ama anne olunca öyle olmuyor. Saat başı alarm kurup ateşine bakmisligim var gece boyu ki ben gece cisim geldiğin de kalkıp gitmeye üşenen biriyim 😅
Tugbaysma Betfer yaaa o öyle yüce bir his kişi inan bebek sana kendini tanıtıyor herseyini öğretiyor bitek senin kucağında susup huzur buluyorr❤❤
Betfer alparslanannesii1661 cnm kırkım çıksın evime gitcem artık . Evimde kalcam Allah nasip ederse . Yeterince yıprandım haklısın. İnşallah anneliği beceririm doğumu hallederim çok sağol 🙏 cnm
Betfer Guney16_Enes21 inşallah cnm öyle olurum annelik duygusunu güzel bi şekilde ona yansıtırım çok üzülüyorum yapamam edemem diye
Betfer Humeyrakrtl64 inşallah cnm inşallah güzel bi anne olurum ona bakabilirim. Rabbim evlatlarımızı korusun
Annenaz Betfer ben de çok tedirginim. İyi bir anne olamazsam diye. Ya üşürse ya doymazsa ya yetemezsem diye sürekli düşünüyorum.
Duygu19031903 Betfer bence çok normaldir ama.bende mesela nasıl diyim.sanki anne olmak için hep dunyaya geldim gibi hissediyorum 🥰 ama zor zamanlar geçirdim bebeğim kuvezde kaldı bı sure sanki sahiplenemedim ama ona bişey olacak diye geceleri uyuyamadım hep çok korktum
Betfer Duygu19031903 doğduktan sonra kı öyle hissettin cnm . Bende umarım güzel bi anne olurum çok kaygı içindeyim
Duygu19031903 Betfer Evet canım kuvezde kaldı eve bebeksiz geldim kendimi çok üzdum sonra geceleri uykusuzluk falan emmek istemedi hep onunla uğraştım böyle sevgisini bile hissemedim.bi süre kendimi sikmaktan sarılık olmasın küçük doğdu zaten bı an önce büyüsün öyle boylr derken 2 yaşında olduk kardeşimizin doğmasına 2 hafta var ❤️
Guney16_Enes21 Betfer içinde merhamet duygusu olan her kadın anne olabilir üzmeyin kendinizi. Zaten onun size muhtaç olduğunu gördükçe kıyamayıp dört elle sarılacaksınız 😊
Zeynepbaran Betfer sesini duy kucağına al bide emzir bak nasıl bi anne oluyorsun sen bile şaşıracaksın 🤣buraya yazıyorum
Betfer Zeynepbaran haftaya yazayım sana Allah nasip ederse ilk kez anne olacağım için bilmiyorum napcam 😂
Betfer Melekk-911 bende öyleyim aynı snn gibi cnm 😊 bakalım neler olacak inşallah beceririm sana yazayım sonrasını 😀