Sebnem9 Kızlar bu haftalarda çok ağırlaşanlar var mı? Ayaktayken filan kasıklarıma ara ara ağrı giriyor, alt karnıma ve hareketlerim çok yavaşladı zor dönüyorum. Sizde de durumlar böyle mi? Normal mi bu ağrılar filan ?
gozdekrks Sebnem9 32 4 teyim ben bile cekyatta sağa sola dönemiyorum valla saat başı tuvalet gidiyorum geceleri uyku haram.oldu 😔 ağırlık taşıyor.gibiyim hep
Busra_Yildiz Sebnem9 33+6 👋🏻 Yalancı sancıların hat safhasındayım gerçi nst de 40 a kadar çıktı çokta yalancı olmayabilir 😂
bebegimizibekliyoruz1 Sebnem9 33+6 yım gün içinde biçak gibi kasığıma ağrı giriyor böyle nefesim kesiliyor resmen yalaancı sancılar böyleyse gerçek sancıları düşünemiyorum korkuyorum açıkçası
Sebnem9 Ayrıca karnımın ortasında yalancı kasılmalar da oluyor arada. gerçi bebek hareketini de bazen kasılma gibi algılıyorum.
Merveacisu06 Sebnem9 hareketler çoğunlukla kasılma gibi değil mi eskisi gibi tekmeler felan yok ara sıra oluyor tekmeler çoğunluk sertlik değil mi ben de 32+6 dayım 2 gündür çok sık hareket hissetmiyorum da korkuyorum biraz
Reyhan561 Bebek yavaş yavaş aşağı doğru yerleşmeye başladığından alt bölgelerdeki kaslara bası yapıyor normal bi süreç 🌸
Busra_Yildiz Merveacisu06 evet önceki gibi kıpır kıpır değil mesela böyle sanki bir yere doğru bastırıyor kendini ittiriyor bir taraflarını falan hissettiğim hareketleri böyle benimde
Merveacisu06 Sebnem9 iyi bari sıpa korkutuyor beni ya Bi doğursaydım yemin ederim korkuyla geçti bunca hafta ya birşey olursa diye sağ salim Bi doğurup eve geri gelseydim 🤣🤣❤️
Sebnem9 Merveacisu06 ahah al benden de o kadar ya. Şimdi de erken doğum korkusu başladı inşallah üzmezler bizi de sağsalim vaktinde gelirler☺️💖
Merveacisu06 Sebnem9 inşallah valla benim eşim prematüre diyorum sana çekerse 36 da göremem ben diyorum gülüyor bana 🤣🤣