nevarneyokk Özel bir gün değil ama çok uzun zaman oldu onu görmeyeli . Çok özlediğimi fark ettim 🥺 Güzel bir şey olsun istiyorum görünce çok beğensin bu dördüde içime sindi o da beğenir ama sizce en güzeli hangisi ?
Aag06 Kutudan ziyade buket al vazoya koysunda 1hafta baksin kutudakileri 2.gun cope atiyoz valla cok guzel dueuyor ama aninda cop oluyor
nevarneyokk Deletedmom93284 patilibalik SgeceC Mmmervee mavi_kus İncili lila gül yarın teslim edilmek üzere siparişi verildiiii 🥰🥰🥰 💜💜💜💜
nevarneyokk Ysmn311111 Şimdiye kadar hep orkide yolladım seviyor ve saksı çiçeği diye ama bu kez böyle olsun dedim
ayisigii nevarneyokk bence saksı canlı çiçek gönderin bu attıklarınız kuruyup çürüyüp gidecek kalıcı bişe olsun baktıkça suladıkça sizi hatırlasın🥰
nevarneyokk ayisigii Kuzum şimdiye kadar hep orkide yolladım saksı çiçeği olsun mantığıyla bu sefer böyle olsun istiyorum 🥰
Laleozkan_09 nevarneyokk sonradan solmayan bir çiçek gönderin bence orkide gibi. Bunlar soluyor atılıyor
nevarneyokk Papatyam63 Civcivinannesiii Laleozkan_09 Kuzular şimdiye kadar hep orkide yolladım saksı çiçeği olsun mantığıyla bu sefer böyle olsun istedim 4. Yü sipariş verdim 💜💜