kizannesii90 Kızlar 40. Haftamdayım doktorum izne çıkmış başka bir doktora gittim ölçümlere gerek yok dedi 2 3 saniye suyuna baktı sadece. Doğum hakkında tek kelime etmedi bu haftalardan sonra riskli oluyor. Devlet kaçıncı haftaya kadar bekletiyor
busrasahinn kizannesii90 bebeğin durumuna suyuna kalp atışına bağlı canım abimin eşi 42 de suni ile doğurdu kizcemiz gelmek istemedi ikinci kizini da 41 de yine suni ile doğurdu
Melikefe kizannesii90 bi arkadaşımı 42.haftaya kadar bekletti arkadaşım artık dayanamayıp özelde sezaryan oldu riske atma lütfen
kizannesii90 asenacicek bana 5 gün sonra gel dedi ve artık ölçümlere bakmama gerek yok deyip gönderdi kendi doktorum izinli olduğu için mecbur kaldım buna gitmeye 🤦♀️
kizannesii90 busrasahinn hafta geçtikçe kontrolün de sık olması lazım benimki 5 gün sonra gel dedi birde hiç bir seyine bakmadı zaten. İnşallah hayırlısıyla sancım gelir de bir an önce doğururm. Benim kızda inatçı gelmiyor resmen 🤦♀️😅
busrasahinn kizannesii90 o kadarını bilemiyorum maalesef sadece dediğim gibi 42 ye kadar beklediklerini biliyorum inşallah bende beklemek zorunda kalmam benimde kızım olacak 30+3 uz 2 oğlum var ikisi de 38 haftalık doğdular inşallah abilerine çekmiştir güzel kızım ❣️😂
kizannesii90 Melikefe ay gerçekten napıcam bilmiyorum çok uzun süre bekletiyor lar inşallah kendi sancım gelir de o kadar beklemem
kizannesii90 Aycaccelik peki hiç sancısız mı gitmiştiniz. Benim su an hiç sancım yok ağrı sızı bir şey yok
kizannesii90 Aycaccelik 40+2de yatmışım verildi normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı size inşallah 🤭🙏
Aycaccelik kizannesii90 Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat olsun size de anneliğiniz hayırlı olsun çok sevindim ❤