Canselyaren Kızlar burnumda ve gözlerimde de yanma var boğazımda hafif yanmada var kesin grip olucm yni yine yarın gidicem doktora tabiki ama heryerim ağrıyor kollarım boynum basım çok feci ağrıyor 😢 @Zeytin20
Zeytin20 Canselyaren baş ağrısı tansiyondan olur. Diğerlerini bilemiyorum çok geçmiş olsun şifa diliyorum. Yarına sabahtan gidin bence ertelemeyin 😞
Canselyaren Zeytin20 tansiyonum 14 tü cnm sonra 12 ye düştü yarın hemen gidicem inşallah şimdi kızımı birakicak kimse yok olsa şimdi hemen giderdik
Zeytin20 Canselyaren inşallah güzel haberlerini alalım. Bilirim yalnızlığı bende oğlumu bırakamıyorum kimseye her yere götürüyorum.
Canselyaren Zeytin20 Evet cnm annem varda oda yakın deil yarın bı enzimlerime baktirayim ilk önce inşallah birşey cikmaz
oguzweannesi Canselyaren 3 gün önce normal olabilir ama şu anki dediklerine bakılırsa bir anormallik var ya çok düşük yada yüksek hastaneye gidin muhakkak ihmal etmeyin
oguzweannesi Canselyaren 14 ve üstü riskli canm ihmal etme gebelik zehirlenmesi belirtileri olabiliyo Allah korusun kesinlikle git doktora
Canselyaren oguzweannesi daha şimdi ölçtüm cnm tam iki dakika bile olmadı 12 çıktı tansiyon sanmıyorum ama yarın yine gidicem
guzelbebegimmmmm Canselyaren inşallah değilsinizdir. Eğer öyleyse de üzülmeyin stres yapmayın. Burada çok görüyoruz covit olup atlatanları 🌷
Canselyaren guzelbebegimmmmm öyle tabiki cnm Allah’ım korusun yinede cunki tansiyonum 12 çıktı uyumadan önce tansiyon deil ya grip olucm yada covid😢
mom8327 Ben başım ağrıyor diye sağlık ocağına gitmiştim ebe hemen tansiyon şeker ölçtü ve bana kızdı hamilesin hemen acile git böyle durumlarda dedi ki sizin baya ciddi rahatsızlığınız var böyle durumlarda acile gitmek gerekir
Canselyaren guzelbebegimmmmm Gittim cnm çok şükür yok birşey tansiyonum 11 e 6 çıktı şekerimde yok çıkmadı yni ama baş ağrım hatsaafha Dr ağrı kesici verdi
guzelbebegimmmmm Canselyaren keşke bi test verseydiniz korona olmadığınıza emin olurdunuz. Geçmiş olsun
Canselyaren guzelbebegimmmmm Ates vs olmayınca kovid şüphesi olmuyor dedi almadı tekrarlarsa bu kez devlete gider veririm cnm