Canselyaren Böyle sanki bayılıp düşecek gibi oluyorum 3 gündür böyleyim migdem bulanır gibi oluyorum kusamiyorum başım çatlıyor çok kötu ayaklarım kesilir gibi oluyorum uzanıyorum kalkınca aynennyine oluyor tansiyonmudur bu
aysenurtc Canselyaren tansiyon ölçün günde 3 kere yüksekse hemen doktora gidin. gebelik zehirlenmesi olabilir 20-24. Haftalarda belirti gösterir
busrasahinn Canselyaren tansiyon yada şeker canım ikisinden biri mutlaka doktorun bildir hatta öyle olduğunda en yakın sağlık ocağına yada hastane ne olursa gidip tansiyon baktirin
Zeytin20 Canselyaren geçmiş olsun. Gebelikte tansiyon çok tehlikelidir. Gebelik zehirlenmesi olabilir. Yakın tarihte kan tahlili yaptırdınız mı karaciğer enzimlerinize bakıldı mı? Düzenli 3-4 saatte bi ölçüm yapın bunları yazın ve doktorunuzla görüşün. Bebek hareketine bakmayın. Yavaş yavaş etkiliyor çünkü.
Canselyaren Zeytin20 3 hafta önce bütün tahlillerin yapıldı herşey normaldi şekerimde normal ama bu iki üç gündür boyleyim
busrasahinn Canselyaren insallah sorun çıkmaz ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek ❣️ geçmiş olsun 🙏🏻
Zeytin20 Canselyaren şeker olsa bişeyler yiyince toparlanırsınız. Büyük ihtimal tansiyon. Kan değerlerinde ast-alt değerleri önemli. İlk gebeliğimde yaşadım. Beklemeyin doktora gidin. İshal falan varda ondan da oluyor ama riske atmamak gerekiyor.
esmer3 Canselyaren bence bi acile gidip hem tansiyon hem şekerinize baktırın gebelik zehirlenmesi ihtimali olabilir geciktirmeye gelmez
Canselyaren esmer3 peki gebelik zehirlenmesi olunca bebeği alıyorlar mı😢yada mudahele fln ediliyor mu
esmer3 Canselyaren daha yeni belirtileriniz var büyük ihtimal tansiyon ve şeker kontrol altında tutulmaya çalışılır ama geciktirirseniz bebek için de sizin için de çok riskli
Canselyaren 1999luanne daha 3 gün önce gittim Dr cunki şeker yüklemesi yaptırdım herşey normaldi yani nerden bilebilirim ki böyle birşey olucagini
Canselyaren esmer3 eşim gelsin hemen gidicem cnm ama büyük ihtimalle tansiyonum yüksektir cunki şeker çok fazla tuketmiyotum