begonvilko minyonanne daha bugün sağlık ocağında kan verdim, hemşire dedi ki bebekler genelde solda olurlar ama seninki sağda dedi. Kız cinsiyeti bebeğimin. Bilmem ki yeriyle alakası var mi 🤷🏼♀️
Babydream minyonanne 8 haftalığım sürekli doktorum sağda bakıyor ultrasonda sanırım bebek orda olduğu için🙂 cinsiyet konusunda daha bilmiyoruz😌
tugcesari Benim sol tarafımda kızım olacağını ögrendim 😊 erkek sagda derlerdi hep ama o sanirim tamamen şansmı denilir bilemiyorum
MerveNur- minyonanne erkek ve hep sağda daha şiş dururdu ama 27den sonra sola geçti şimdi iki tarafta da takılıyor
Busra2013 minyonanne benım kızım olcak allahın ıznıyle genelde sagda ama solada gecıyor ortadada duruyor yanı benım bıldıgım duyduguma gore kızlar heryerde donermıs erkekler sagda dururmus ole duydum ama benımkı kız genekde sagda😂ama heryerıde dolasıo
poncikveannesii minyonanne kese mi bebek hareketi mi hangi tarafta benim kese sağdaydı hareketleri solda hissediyorum erkek cinsiyet
Merve_boylu minyonanne kız bebeğim olacak hep sağda hiç sola gitmiyor ve beni çok rahatsız ediyor 🥺🥺🥺