Tazeanne0134 Naneliayran korkutmasın çünkü bişe yok ondan önce aç karnına bi kan alıyorlar sonra glukozu veriyorlar 1 saat saat sonra tekrardan kan alıyorlar ayrıca normal kan testi ile gebelik şekeri belli olmaz canım o yüzden şeker yüklemesi yapıyorlar
syhnbebek Polenpolen52 yok sadece bir kerelik progestan iğne yaptılar ekstra ilaç vermedi bir kaç gün dinlenince geçti zaten çok şükür
Denizyildizi1 Naneliayran Ben 25 inde haftaya perşembe gideceğim randevu o zamana bulabildim 13 haftalık oluyoruz
Denizyildizi1 Tazeanne0134 Bende ne şekilde olursa olsun doğuracağım ama mol gebelik geçirip 1 sene içinde hamile kaldiğimdan biraz riskli gruptayım yaptıracağım tüm testleri
Tazeanne0134 Denizyildizi1 yaptır canım senin kararın çok şükür başıma öyle bişe gelmediği için inşallah sende de olmaz haber et bari ne zaman geleceksin dra
Rabiikk Naneliayran bende korkuyorum doğru olmayan bir şey söyleyip hamileliğimi psikolojik olarak zor geçirmekten
Naneliayran Rabiikk bugün yaptırdım beni allak bullak etti kendi doktoruma gittim hayır çok sağlıklı dedi cidden çok kötü oldum