Dudu_123 Grip olduğunuzda neler yaptınız , doktora gittiniz mi hafif seyreden gripte sevgili anne adayı ve anneler 🌺
Asyaaa35 Dudu_123 benimde yeni başladı gribim doktora gitmedim bitki çayı olarak ıhlamur içiyorum sadece doktorum ona izin vermişti başka ne yapılır daha hızlı iyileşmek için bilmiyorum bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur
Minikpanda6 Dudu_123 az önce gittim boğaz ağrısı ve öksürük vardı geberesice kaynanam geldi ona bakacam diye bana bulastrdi 🤣 bugün acile gittim dedi kullanabilecegin ilaç sadece augmentin ve parol doktoruma sordum evet başka kullanma dedi öyleyiz daha ıhlamur kız cayi içiyorum arada
Medine46 Dudu_123 ben iki gün öncesine kadar fena halde griptim artı öksürükte vardı 6 gün sürdü ama bu gün muayenede hiç bir sorun yoktu çok şükür sıcak içerecekler ve günde abartmıyorum bir kiloya yakın mandalina yedim😀😂ancak o şekilde atlattım doktora gittim ama malesef ilaç verilmiyor kolay kolay sizde kullanmayın zaten elinizden geldiği kadar benim fikrimce🥰🤗
memurehanim Kızlar bende aynı durumdayım 6. Haftadayız çok bogaz agrısı var bugün mide bulantm başladı bir de ayağa kalkınca basım dönüyor peşinden de kahverengi leke geldi allak bullak oldum bugün anlayacağınız 🙇🏼♀️
Sima7 Dudu_123 ben 10 gündür gribim ilk iki gün çok ağır seyretti tam bitti dedim dün gece daha da ağırlaştı 32. Haftam kanda enfeksiyon var sadece meyve yiyorum bol bol ama geçmiyor bebegimde yoruldu hareketleri azaldı çok üzülüyorum 😔😔
Btltncy Ballı süt yapıyorum içine tarçın ve zencefil boğazıma iyi geliyor, nane limon içiyorum, 36.haftayı geçtiğim için adaçayı da içiyorum, biraz rahatlıyorum öyle