NesrinDefne Buseiz Ya maşallah özeniyorum amaa 😂😂 Şaka şaka 😂 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 💕
Sehrialya canım seninde yükselen başakmı. Geçenlerde bu sıralar yükselen başaklar yemelerinize biraz dikkat edin ne yerseniz yarayabilir demişti. Bende dedim bu normal degil bebek 70 gr ben beş kilo aldım. Şimdilik ona bagladım 😀😀😁
NesrinDefne Sehrialya Hormonlarda sorun yok ama sağolsunlar hamile kaldığımdan beri deli deli davranıyorlar 😂😂
GulshOzcan 53 hamile kaldim 25haftalik simdide 67 kilo 14kılo almisim boyle gidersem masallahım olcak 😣 saglikli gelsinlerde cumlemizin hayirlisiyla 😍👏🏻
NesrinDefne zlemAtAcar Sağlıklıysanız kilo almamayı takma kafana canım 😞 Şimdiden zorlanıyorum ben güzel bir şey değil aslında kilo almak 😞
zlemAtAcar NesrinDefne şuan bir sorun yok ama inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ☹ Bebeğimin kilo alımı haftasına uygunmuş
MehtapArslanTursun NesrinDefne 29. Haftamdayım ben de şuana kadar toplam 15 kg aldım 😫 benim kadar alan var mı acaba😂
NesrinDefne MehtapArslanTursun Dur ben geliyorum işte yanına 17 haftada 9 kilo aldım hani bana alkış 😂😂