BabyLoveeee Bugün şeker yüklemesi yaptırdım,şu an baş ağrısından duramıyorum normal mi sizce?çevremde duyan bir kaç kişide neden yaptırdın diye söyledi çok pişman oldum şu an😟
Gokyuzum1 BabyLoveeee baş ağrısını bilemiyorum belki tesadüf oldu ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ama doktorunuz neyi uygun gördüyse yaptırın pişman olmayın bence sonuçta onlar daha iyi biliyor bizi dışarı duymayın bence
Happy_001 BabyLoveeee sacmalama yin tansiyonun dusmutur ondan ben ogun aclıktan olmuştum ogun hıc kalkmadım canım bence ıyıkı yaptın o neden yaptırdın diyene sor neden yaptırmıyor musun seker kadar kotu bısey yok inananı
Burcuyildiz BabyLoveeee o bende de olmuştu. Çünkü açtım. Saatlerce bekleyip o verdikleri siviyi İcmistim sadece. Başım döndü ve ağrıdı açlıktan. Zaten hamileliğim boyunca hep actim
irem Bende yaptırdım bugün herhangi bir sorun olmadı. Belki tesadüftür ağrınız? İyi ki yaptırmışsınız bebek için önemli bir durum. Korkmayın bence
BabyLoveeee irem evet bende bebeği düşünerek yaptırdım ama,bebek çok rahatsız oluyo vs diye denildi bugün içim bir kötü oldu🙏🏻
gamzosgamzos BabyLoveeee ay niye kotu oluyormuş kimsenin sözüne inanmayın doktorlar bebeklerin dusmanımı bosuna kendinizi strese sokmayın ilk gebeligimde yaptırdım kızım 23 aylık oda bende zararını görmedik çok şükür 2.gebeligim suan zamanı gelince yine muhakkak yaptıracağım 😊
irem BabyLoveeee Kötü olmaz neden kötü olsun☺️ Doktorlar bebek sağlığını tehlikeye atar mı hiç. Hatta benim ki bugün bütün gün kıpır kıpırdı şekerli su iyi geldi sanırım☺️