FigenGrsal Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığımdan bebek etkilenmiş görünüyor bnm durumumda olan var mı
GamzeCan FigenGrsal bizdede kan uyuşmazlığı var ama ilk defa böyle bisey duyuyorum 5 haftalık bide daha bebek olusmadı bile bence baska doktora görünmelisin
Muhammedamine FigenGrsal ama daha bebek görünmedi henüz belli olmaz kalp etışı dln duyulmazsa belki bişey denebilir ama kanamanız var mı iğne vurdular mı
FigenGrsal Muhammedamine sa Muhammedamine evet yaptırdım testi 2 hafta sonra gel dedi kese de göründü. İğneyide yaptırdım ama etkisini göstermemiş bebeğe geçmiş
Muhammedamine FigenGrsal canım bunun iğneden başka çaresi yok bebeği ve kalp atışlarını görmeleri lazm Rabbim yardımcınız olsun
Muhammedamine FigenGrsal alalım fln derlerse aldırma . Bi kaç hafta daha beklemeni öneririm testde hata olabiliyor tekrarlamn lazm bebeği görmeleri kalp atışını duymayı bekle 9. Haftaya kadar beklemni öneririm
FigenGrsal Muhammedamine daha bir kere gittim doktra 2 hfta snra gel dedi. Daha iyi bi dr gmteyi dşünüyorum böyle çaresiz beklemek çok zor
GamzeCan FigenGrsal yaa ikinci olduğunu bilmiyodum cok üzüldüm suan çok geçmiş olsun insallah düzelir😔😔
Muhammedamine FigenGrsal daha çok erken bebek etkilenmiş demek için çünkü daha bebeği görmediler kalp atışını duymadılar iyi bir doktor bulup gidebilirsin ama sen yinede karar vermek için acele etme