Fatosylmz27 Hamisler hangi balık yagini kullanıyorsunuz bebeğimin kilo alması için dr ocean plus onerd8i kullanıp memnun kaldginz marka varmi vitamini bol olan
aysenurtc Fatosylmz27 ben de ocean kullanıyorum geç bile kaldım son 3 ayda başlamak lazım ben 32 de başladım kullanmaya
sumeyraballl Fatosylmz27 almoni kullanıyorum 9 haftalıkken follik asiti bıraktırıp omega 3 ü yazdı ama bebeğe kilo aldırmıyor gelişimine yardmcı oluyor sdce
Umay34 Bende ınnate kullaniyorum ama degistirecegim dolapta dursa bile erime yapiyor ve kokusunu aliyorum
aysenurtc Fatosylmz27 beyin göz gelişimini etkiliyor tabi ki bebekte kilo alımını üzerinde de olumlu etkileri var bebekte alerjik hastalıkları azalttığına dair çalışmalar da var
Fatosylmz27 aysenurtc ozman mutlaka kullanmalıyım ilk oğlum süt alerjisiydi 2 yaşa kadar yeni yeni atlattık
seymaaa123 EFA-Daily kullanıyorum ve kesinlikle koku yok dışarda durmasına rağmen erime yapmıyor. Ve ben 15. Haftadan beri kullanıyorum balık tüketmediğim için ve doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum
seymaaa123 mom22- yutarak kullanıyorum normalde bende ilaç kullanmakta zorlanırım ama bunda zorlanmıyorum
Melistosum Fatosylmz27 ben OMEGA Royal kullandım özellikle onu tavsiye etti doktorum sonra elenatal 2 vitamein kullan dedi omegayi bırakabilirsin elenatalin içinde var zaten dedi Ben d vitamini Elenatal 2 Magnezyum Corasprin Progesteron Kullanıyorum