Nilaydmrrr Kızlar doğuma 34 gün var öyle.gosteriyor ama sezeryan olcağı için erken alcak doktorum ama şu 4 5 gündür bacak aramda birde bacaklarımin arasında baldırın iç kısmında çok ağrı oluyor sizce neden olur ilk hamileleigim ’de olmamisti
dakpinar- Nilaydmrrr canım benim de 34 gün var , bacak içi dediğin üst bacak içi dimi ? Bende de var sağa sola dönerken bile ağrıyor
Zehrasya Nilaydmrrr ayni sekilde benimde öyle yürümekte zorlanıyorum ve alt tarafa sanki bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor son 29 gün normal olarak gorunuyor dogumum bakalim
1Ezgiii Nilaydmrrr ayy al benden de o kadar 35 haftalık olduk sanki böyle hamlarsın ya aynı acı çatı bölgemde de ağırlık oluyor doktorum da normal dedi benimde 2 hafta var doğuma
Ytt Benimde afedersiniz Altan bıçak batar gibi oluyor ve Altan dolu gıbı hissediyorum bikini bölgemin kemiği ağırıyor 35 gün kaldı uygulamaya göre bakalım kimin bebişi hızlı çıkacak 😂😂
Nilaydmrrr Ytt benim 15 gün sonra dilan alincak sezeryan olduğu için 38de alırız dedi hayırlısı olsun valla sağlıklı olsunda hangisi önce çıkmış önemli değil 😀 benimde kemiklerim ağrıyor valla
Derin34-23 Nilaydmrrr Ay bende de var o, cidden bacaklarımın arka tarafları çok ağrıyor baldırımın arka tarafı içten böyle 31 haftalığım bende ama hep oluyordu zaten bende doktora söylediğimde oda normal biran da kilo aldın bacakların ondan ağrıyordur demişti