Neseeli Aaysn evet yumurtlama yani çatlama bugün 24 saat içinde ilişki yaşarsanız hamile kalma olasılığı artacaktır
Neseeli Aaysn ederim canım benim de ilk hamileliğim dış gebelikti ve sol tüpüm alındı gerçekten çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum seni.. şükürler olsun 3 ay sonra yine tek tüple hamileyim rabbim sana da isteyen herkese versin☺️
Misshadow Aaysn canım bunu adet bittikten hemen sonramı kullnıyoruz bende eczaneden aldım 5 tane bilgi berirmisin
dakpinar- Aaysn canım benim ben bundan pek anlamıyorum 🥰 resim yükleyebilmen için linki paylaştım 🥰 inşallah her sey istedıgın gibi olur ❤️
Aaysn Neseeli hem de nasıl zor bi durum hem eşim hem ben çok yıprandık allahım hiç kimseye yaşatmasın kimse böyle durumlarla sınanmasın inşallah ♥️
Aaysn Misshadow kuzum ben internetten 20 tane aldım adeeten hemen sonra başladım saat 2 de yapmaya çalıştım hergün ve 1 saat önce sıvı almayı bıraktım benim yaptıklarım bunlar 5 tane yeterli gelmez diye düşünüyorum yumurtalama olana kadar kullammak gerekiyor