OykuSiltt Merhaba kızlarr Bebeğim bugün 5+6 da bugün doktora gittik ultrason da keseyi gördük ama bebeği göremedik 2 hafta sonra tekrar gideceğim sizce normal mı bir sorun olur mu
Merveonay OykuSiltt normal canım bendede aynısı oldu 😀 2 gebeliğimdede hemde sıkıntılı bir durum yok önce kese oluşuyor sonra bebeğin kalbi sonra bebek 👶🏻
Merveonay OykuSiltt haftaya gitsen bebekte görünür ama doktor kalp atışınıda net duymak İçin 2 hafta sonra diyorlar
OykuSiltt Merveonay ilk gebeliğim bide bebeği görme umuduyla gitmiştim korktum biraz inşallah sizin gibi olur içim rahatladı teşekkür ederim ☺️
Merveonay OykuSiltt Korkma kuzum bişey olmaz ben gittim kesede bebekte yoktu 1 hafta sonra başka doktora gittim kese var bebeğinde sadece kalbi vardı çok cılızdı haftaya gel dedi gittim o zaman duyduk ilk olduğu için haklısın korkmakta ☺️
tomrisveannesi OykuSiltt çok erken gitmişsiniz doktora 7 haftalık gitmiştim ben kalp atışını falan duymuştum ilk gittiğimde. Korkmayın erken daha
Gulerdemr01 OykuSiltt 7. Haftada goreblrsn canm gec dollenme olabiliyor merak etme gonlunu ferah tut Rabbım kucağına almayı nasip eder inşallah 😘🙏
sedaozdemirr OykuSiltt 5+2 de keseyı gorduk10 gun sonrası cagırdı yanı 6+5 de bebegı ve kalp atısını duyduk.Daha erken sizin.İçinizi ferah tutun
kizininannesi OykuSiltt benimde ilk 3 muayenemi alttan yapmıştı ultrasonda kese görünüyor bebek görünmüyordu alttan baktığında görüyordu bebeği sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle bir sonraki seferde kesede görürsünüz
Merveonay OykuSiltt görürsün Allah’ın izniyle canım bilirim ilk zamanlar çok zor geçiyor heyecan sevinç ama su gibi akıyor zaman 🤗